Danny47 Публикувано Февруари 11, 2009 Публикувано Февруари 11, 2009 http://www.drumsmith.com/NAMM2009/namm2009.html Скрулвате надясно, общо са 15 страници. Приятно гледане! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Поне да беше казал какво ти хареса от всичките джунджурии по снимките? Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 Ами, всичко ми хареса. Имаше интересни марки, за които не съм чувал. Новите барабанчета на Мапекс изглеждат доста яко. Иначе аз съм верен слуга на Сонор! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 ха-ха браво на теб а мен ме изкефиха педалите Sleishman и палките Ahead с каквито свиря от 2 години насам и сам много доволен! Мапекс да... ама има още да догонват Ямаха Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 Този педал изглежда доста тежък и следователно бавен, но знае ли човек! А другото интересно нещо е приспособлението за дупката на касата, което я прави по-силна. Това е доста добра идея и се чудя дали мога аз да си направя подобно нещо! Иначе онова барабанче Sonor Designer напрааоооо... Цитирай
evans Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Ами, всичко ми хареса. Имаше интересни марки, за които не съм чувал.и струват невероятно много пари,имаше и доста барабанчета, които по каталог струват над 1500$,представи си цял сет колко струва и всичко на ръка се прави.Даже някои работи в Европа не можеш да ги намериш,американците мамата са си ебали Цитирай
Danny47 Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 Ем, в Европа си имаме Сонор, на мен това ми стига! Цитирай
a1RwalK Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Извинявам се за офф-топика но може ли някой да даде повече информация за добавката на касата, мисля че събкик се казваше Цитирай
vihro Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) Зависи ти за каква добавка говориш,защото по-нагоре стана дума за съвсем друго нововъведение усилващо и до някъде променящо звука на акустичния инструмент,а не е СУБ-кика на Ямаха или СУБ-ууфъра на DW,които имат друга цел-да улавят по-ниски тонове от колкото микрофоните за каса,които са с по-малки мембрани. Редактирано Февруари 14, 2009 от vihro Цитирай
aviper Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) В това списание има информация за Yamaha SubKick-a. Pro Technica брой Декември '09 стр.17 P.S. Все пак списанието се издава от вносителя - 1 на ум . Редактирано Февруари 14, 2009 от aviper Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 А статиите са "копи - пейст" от каталога на Ямаха. Цитирай
Recommended Posts