Manolev Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 SomeoneElse, kolio_k, в заблуда сме, пичове. Еликсир са ебати кофти струните. Не стават за музика, чи как, те са измислени за бесене и за пране. Заеби факта, че са четири пъти по-скъпи от нормалните струни, ама то е така, елита трябва да свирим със скъпи играчки и консумативи. Та, сега сериозно, самото твърдение, че Еликсир=Шит е просто банално. Това са най-добрите струни, на които много хора свирят, надявам се, ще продължат да свирят. Нещото обаче, което ме притеснява адски е, че някой може да повярва на пича и да си купи някой прекрасен комплект, от българските, за 3 лв. Самозаблуждаването и онанирането са две паралелни неща, най-вече в екзистенциалното съществуване на един човек.
solo5 Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 По Office 1 Superstore и подобни магазини се намират едни кърпички, за монитор и др. периферия ги дават, които не пускат влакна - с тях почистването става горе-долу добре. Стига да внимаваш покрай тънките струни де с такива кърпички забравих им марката (суха и мокра в бяло и синьо пакетче, слепени една за друга) си почистих идеално грифа от мръсотиите
synchu Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Eм на въпроса поставен в началото беше отговорено де . Сега пак ли за и против бира или вино или и ракия? На мен пък ми харесват Thomastik-Infeldt, аре па ся да видим, хлъц и наздраве.
Black Bird Отговорено Февруари 14, 2009 Автор Отговорено Февруари 14, 2009 (Редактирано) Ибреееееееее Аз пък свиря на Джембе от 4-5 дена. Много яко, даже няма струни Редактирано Февруари 14, 2009 от Black Bird
IgniteAll Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Простете мен дебелструнния, но затварям вашата тема Прекалихте доста с офтопика, а тук не е Говорилня.
Recommended Posts