Badan Публикувано Февруари 9, 2009 Публикувано Февруари 9, 2009 (Редактирано) http://www.zshare.net/audio/55340525f65ccbcb/ Надявам се да ви хареса. Редактирано Февруари 9, 2009 от Badan Цитирай
kmfb Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Мен лично ме кефи, като съм определено непретенциозен към вокалите (има да поработиш) и нещо само една китара ми се струва малко. Ако има едни тарамбучки отгоре, ще стане екстра. Като цяло - брао , Tool къртят, много як кавър, добре е станало акустично. Цитирай
JD Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Определено много ме радва идеята за акустичен кавър на TooL. Просто Мейнърд е толкова специфичен, че (лично мнение) или трябва да го направиш 1:1 едно, или тотално да се разграничиш от оригинала - чрез нов аранжимент и т.н. На мен ми се струва, че си се опитал да го изпееш като него, а това е... някак невъзможно. И tension-ът в гласа на Кийнън някак е емоционален, а не, защото се старае да стигне нужните тонове, нали... Иначе, още веднъж искам да отбележа, супер идея! Успех! Цитирай
Додо Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Човечееее, всяка седмица почти, ей така периодично пиша "tool" в търсачката и чакам ли чакам за кавър! Браво, добре си се справил. Единствено не ме кефи акцента ти, но на първия pre-chorus къртиш. Цитирай
Badan Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 Благодаря за отделеното време kmfb- съгласен съм, че прачето би станало по добре с повече инструменти J D Fortune- По принцип се стремях да не звучи като Мейнард, приемам критиката, че не е изпято достатъчно емоционално Hatered- Много се радвам, че ти е харесал кавъра Додо- Дори не знаех, че пея с акцент, ще гледам да променя това Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 много ме кефи, прави още кавъри на Tool !!! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 освен недостатъчно емоционално е изпято и недостатъчно добре, но евала за положения труд Цитирай
Recommended Posts