kolio_k Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 А на мен много ми допадна в интерес на истина и мисля че има и идея а, и саунда е готин Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 Малии...Сега разбрах защо твърдиш че ти е слаба техниката на клавира,като чух какво правиш на китарата . На Ultramega също много ми допадна солото. . Трябва да седна скоро и аз да измисля един джемец Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 Кольо, ти ли програмира парчето или го имаш отнякъде? Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 (Редактирано) Малии...Сега разбрах защо твърдиш че ти е слаба техниката на клавира,като чух какво правиш на китарата . Честно казано, не бях чувал изпълнение на Кольо_k на клавир, но още преди да си го пусна имах предусещане , че няма да е като изпълнение на кой да е китарист, на инструмент различен от китара , а ще е на високо ниво Иначе радвам се че ви е харесало и моето "свирене". Почувствах се поласкан , но няма да се превъзнасям, обещавам Майк Олдфийлд съм слушал преди доста години и ми харесваше. Някой от нещата му бяха фон, на много предавания на времето. Саунда не съм го гонил обаче да прилича, станало е случайно. Редактирано Февруари 8, 2009 от ultramega Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 8, 2009 Автор Отговорено Февруари 8, 2009 Имам го от един познат, заедно с още едно или две други, които също ще гледам да постна по нататък Цитирай
Rock Forever Отговорено Февруари 8, 2009 Отговорено Февруари 8, 2009 Добре де мамка му стара,сядам да свиря! Пичове всички Кольо си свири без значение в кво настроение е,тва ясно. Аз най-добре свиря след урок по химия,ама на вече не ходя,ще пробвам след сесия Иначе вече измислих нова интерпретация на заветната фраза "смесени чувства"- като влезна в джем и се заслушам хем ми става едно такова благо на душата,хем ме хваща яд,че за 4 години съм още на тоя хал Наздраве на всички П.П. Почнах да си уча останалите скали и ако провидението отреди усилвателче ще взема участие и аз скоро. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 (Редактирано) http://www.zshare.net/audio/5533343858a347c8/ Ето го с чиста китара. Не съм му се заигравал хич, за това е мъляво, ама те оправданията са катооо.... всеки си го има, но не винаги е уместно да го показва. Забравих да кажа - г-н Модераторът много хубаво го е изсвирил. Да не скромничи там! Ултрамегата също ме зарадва! Кольо, ако спре да пуска видеа много ще се разочаровам, защото така веднъж слушам и се кефя, после само гледам и пак се кефя. Редактирано Февруари 9, 2009 от yotzzo Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Поздрави на всички участници и от мен изслушах с кеф всички варианти - темата е много куул! Клавиристите са разцепили също...само да намеря време ще опитам и аз да врътна нещо Цитирай
Killerbee Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Ето нещо направено много набързо и от мен. Нямах време да го конвертирам на MP3 ,така че трябва да се свали за да се чуе : novo.wav Цитирай
zwero Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 (Редактирано) http://www.zshare.net/audio/55383977ec2a6813/ Още едно включване от мен с първата ми акустична китара. Поздрави на всички участници. Много яко сте забили. Редактирано Февруари 10, 2009 от zwero Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Ето нещо направено много набързо и от мен. Нямах време да го конвертирам на MP3 ,така че трябва да се свали за да се чуе : novo.wav Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Аве участници, бре! Поздрави на клавиристите!!! Още не съм изслушалал всичко представено, но спешъл ригардс за CyberGene с вметката, че джемът е достатъчен повод да си посвирва човек и по повече от веднъж седмично. Ако нямаш достатъчно участия, не е нужно "да се кланяш" някому, та да ти ги даде. (Аз па немам ептем никакви, то от много глупост сигурно, ама човек трудно се спасява от себе си. ) Така де, хм-хм, да си дойда на думата всъщност... КАТО ГЛЕДАМ, че в темата се е възцарил известен дух на "самодейност" (а за това се иска смелост, бре!), плахо се надявам kolio_k да извади цигулката от калъфа... П.П. Леле, умирам си да чуя в този раздел и други инструменти..., освен китари. Стойностни китари има във форума, това е доказан факт, ама не е лошо да има и повече разнообразие... Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 плахо се надявам kolio_k да извади цигулката от калъфа... мдаааааааааааааааааааа... Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Много готин джем се е заформил, БРАВО! Подрънчах си и аз малко и ей го на <<Цък>> Цитирай
Recommended Posts