Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ето тук една по голяма снимка която намерих. Определено много готина китара!

Точно това е!

Мерси за включването! :P

Когато имам време може и едно видео да направя с демо на китарата ;)

• Отговори 32
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Честито!!! B)

аз лично не си падам по такъв тип китари(всмисъл такава форма),но определено си я бива китарата!!!.....

важното е ти да й се кефиш :guitar:

айде със здраве да си я ползваш!! B)

Редактирано от Jolene
Отговорено

Мерси много на всички за пожеланията!Аз също адски се кефя, защото в купуването и имаше и леко психологически момомент и затова и тя е толкова важна за мен.Днес имаме репетиция с бандата и ще я пробвам с ампа най-накрая.А в най-скоро време трябва да запиша и нещо удома...

Отговорено
Мерси много на всички за пожеланията!Аз също адски се кефя, защото в купуването и имаше и леко психологически момомент и затова и тя е толкова важна за мен.Днес имаме репетиция с бандата и ще я пробвам с ампа най-накрая.А в най-скоро време трябва да запиша и нещо удома...

Охо! Вече и банда си имаме (може да си казал някъде, ама аз сега научавам). А честито и за двете :P

Отговорено

Бандата е от повече от 6 месеца, но досега нищо интересно не се е случвало че да говоря за това.Мисля съм пускал едно парче в Авторска музика...

Отговорено
Днес в чест приключването на един период от живота ми реших да се почерпя с....ей това

gothic.jpg

Още не съм я сет-ъпнал зада я пробвам, но малко по-късно ще пиша за първите впечатления.

Eeeeeeee ne. Tva e napravo dzver. I az iskaaaaaaaaaaaaaaam.

Sus zdrave da si svirka6 na nego.

(sorry za latinicata imam problemi s tupiq komp)

Отговорено

Picture(2).jpg

Най-после да се включа и аз след пробите на репетиция...Китарата направо кърти, отказах се от смяната на адапторите! Оригиналните Epiphone Humbuckers понасят силния дисторшън изключително добре и звука почти не се различава от EMG-тата.

Освен това намирам формата за изключително удобна при свирене, особенно и като се има предвид че аз и грача и липсата на горния рог забит в диафрагмата ми много улеснява процеса. :happy:

п.п.Извинявам се за качеството на снимката , но е правена с телефон в тъмна стая :rolleyes:

Отговорено

Честито и от мен, страхотен дзвер си вкарал!

Да казвам, че китарата е жестока просто няма смисъл - това е повече от ясно.

Искам само да спомена, че тези модели на Epiphone са 1:1 с Gibson-ите и си постъпил мъдро като си взел такава. Получил си същото качество и си спестил няколкостотин quids за лепенка на хедстока.

Със здраве да я ползваш!

Отива ти, приличаш на Hetfield :rolleyes: