tanser Публикувано Февруари 4, 2009 Публикувано Февруари 4, 2009 здравейте. ако може да ми кажете дали мога да си направя безжицен микрофон за кларинет или ако някой знае какво да използвам. на мен ми хрумна да си направя от бейбифон но незнам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 А какви резултати и качество търсиш и очакваш? Идеята ти клони към безмислена... Цитирай
Bobo Jazz-a Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 отиваш и си купуваш един от магазина, след което го поливаш Цитирай
Oxus Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 Да, ама в магазина струват колкото моят кларинет . Колега аз съм пробвал със микрофон от старите телефони(слушалката).. монтирах го както си знам аз на буренцето и в нас направих мазало като го пробвах, но като отидох при колегите ми в репетиционната - само ниския регистър се чуваше(глухо), а високия го нямаше никакъв --- явно това микрофонче било настроено за такива честоти ..... Все пак си мисля, че е абсурдно ние българите, известни с не един гений да плащаме скъпо и прескъпо на някакви си дойчовци да ни сглобяват апаратура. Не искам да се натрапвам - просто лично мнение Цитирай
Recommended Posts