fracture Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) @BlackCorsair - е такова животно има , няма майтап, преди време четох за такава програма, била разработена от някаква индийска фирма (за незнаещите, индийците са доста пекани програмисти) и за да демонстрират възможностите и, я приложили върху снимките на някаква мадама - фотомодел, ама "девойката", понеже не разбира от демо тествания, ги дала под съд, не за друго, а защото имало договор, че правата върху нейни разголени снимки са притежание на някаква рекламна фирма, а не на софтуерна такава. Редактирано Октомври 9, 2005 от fracture Цитирай
BlackCorsair Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 @BlackCorsair - е такова животно има , няма майтап, преди време четох за такава програма, била разработена от някаква индийска фирма (за незнаещите, индийците са доста пекани програмисти) и за да демонстрират възможностите и, я приложили върху снимките на някаква мадама - фотомодел, ама "девойката", понеже не разбира от демо тествания, ги дала под съд, не за друго, а защото имало договор, че правата върху нейни разголени снимки са притежание на някаква рекламна фирма, а не на софтуерна такава. да ве! аз преди години в "Жълт Труд" четох как вегатарианците почнали да се израждат, като раждат бебета с Зелена Пигментация(оцветяване) на Кожата за доказателство имаше Черно-Бяла снимка на ЗЕЛЕНО БЕБЕ :wall: Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 "Тая година полупроводници - догодина цели" Аре наздраве за оптимистите! Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 @BlackCorsair - е такова животно има , няма майтап, преди време четох за такава програма, била разработена от някаква индийска фирма (за незнаещите, индийците са доста пекани програмисти) и за да демонстрират възможностите и, я приложили върху снимките на някаква мадама - фотомодел, ама "девойката", понеже не разбира от демо тествания, ги дала под съд, не за друго, а защото имало договор, че правата върху нейни разголени снимки са притежание на някаква рекламна фирма, а не на софтуерна такава. ако ми снимаш портмонето можеш ли да познаеш колко стотинки имам вътре Цитирай
fracture Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 @BlackCorsair - е такова животно има , няма майтап, преди време четох за такава програма, била разработена от някаква индийска фирма (за незнаещите, индийците са доста пекани програмисти) и за да демонстрират възможностите и, я приложили върху снимките на някаква мадама - фотомодел, ама "девойката", понеже не разбира от демо тествания, ги дала под съд, не за друго, а защото имало договор, че правата върху нейни разголени снимки са притежание на някаква рекламна фирма, а не на софтуерна такава. ако ми снимаш портмонето можеш ли да познаеш колко стотинки имам вътре Сорка че не мога да намеря статията , ама не мисля че не е невъзможно, цялата работа е в това, че обикновено манекенки, фотомодели са меко казано пооблечени - е, имайте в предвид че има и ... да кажем "стандартни размери" за какички, занимаващи се с подобни професии (става дума за пропорциите на телесата им), ами така, след като се знаят тези неща + как една дреха прилепва по тялото и изискването беше, мадамата да е в строго определена поза - копма, къде дореставрира, къде си "доизмисля" останалото слоред зададени провила. Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Не мога да се въздържа от малко офтопик Индийците са много "пекани" програмисти, направо "препечени" Много митове и легенди има за тях, но реалността често е различна. Пресен пример от сряда тази седмица - как се изчислява средно аритметично всички знаят: (a1 + a2 + .... aN) / N но ето какво са сътворили гениалните индийски мозъци: а1/1 + а2/2 + ... аN/N и после защо анализа на акциите на някакъв инвестиционен фонд не е верен - ами защото са много "печени" братята индийци. Постоянно бълват такива бисери. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Не мога да се въздържа от малко офтопик Индийците са много "пекани" програмисти, направо "препечени" Много митове и легенди има за тях, но реалността често е различна. Пресен пример от сряда тази седмица - как се изчислява средно аритметично всички знаят: (a1 + a2 + .... aN) / N но ето какво са сътворили гениалните индийски мозъци: а1/1 + а2/2 + ... аN/N и после защо анализа на акциите на някакъв инвестиционен фонд не е верен - ами защото са много "печени" братята индийци. Постоянно бълват такива бисери. култово просто не е единствен пример бтв... за аутсорснатия съпорт на повечето големи софтуер компании в Индия има 109384 вицове на базата на реални случаи и разкази Цитирай
fracture Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 (Редактирано) offtopic: аве не знам на какви сте попадали, ама поне имат шанс да се понаучат - щото се опитват да пишат нещо, докато съм срещал нашенци с претенции за много можене, а пък 2 седмици нищо няма ... Редактирано Октомври 14, 2005 от fracture Цитирай
ladyM66 Отговорено Май 18, 2006 Отговорено Май 18, 2006 с куул едит можеш да поизрешеш , но не напълноаз лично съм махал глас с нея,при някой песни е доста успешно стига гласовете да не са много напудрени, получавасе като при караокето, но дали това ше те задоволи? razkagi mi pove4e za cool edit i ako moge daj adres za download.mersi Цитирай
Recommended Posts