Yves Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Да, определено. Ама то едва ли е от експериментьорство, просто не им се мъкне най-най ми идват с някъв бейсик вариант. В Пловдив доста често идват, но нито тия големите процесори съм виждал, нито комботата. Дам, наистина е страшен, аз затова и питам. Помня, че му викаха Сашо и че завършваше на "ски" ама викам да не гадая да СЕ НЕ излагам Иначе точно тоя Закк сиг. го видях на коледния концерт по БНТ, ама и те както и БТР по клубовете разнасят по гадна техника. Бяха натрупали и една внушителна стена Маршали и отпред бяха наредили доста китари, което си беше позьорщина отвсякъде, ама.....нека имат хората Цитирай
TONY Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Петър Гюзелев Китари - модифициран Фендер стратокастер и Гибсън Екслорър. Има два типа звук - студиен и концертен. В студио е ползвал най- ралични ефекти, каквото е имал и имало налично и е пасвало. За концертен звук - нещата се опростяват много откъм ефекти, за да няма мазало. Усилвателя е само един - Маршал Плекси. Не ползва външен драйв за буст или дистер. Изкривяването е от Маршала. Най много използва хорус Boss Ce 2. По малко МХР фейзър. (предполагам фейз 90 - не уточни) И Boss GE 7 - в зависимост от залата и апаратурата.( понякога го ползва, понякога - не) Един много манималистичен подход, който на практика води до много добър звук, като най-важно този звук се вписва и гради звука на групата. Както се казва - повечето е в ръцете на китариста, по- малко в ефектите, които ползва. Александър Мариновски - освен сигничъра на Зак, свири и сигничър на Гери Мур (пак Гибсън). Така беше на последният концерт. Ампа - ориндж. За някои сола включва дилей. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 @ sasoh, Rock Forever, cRyStaL_gUiTaR - Просто бях на 3 метра от него и видях всичко. Перцето го познах, когато направи оня номер със залепянето на челото. Просто си се видя всичко. Няма никаква конспирайция или участие на тайните служби. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Усилвателя е само един - Маршал ПлексиЕ -тва е. А Сашо имаше и един стар натурал на цвят Леспол допреди няколко месеца,или го е продал.. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ... Каква беше темата? Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Не се правя на голяма работа, но според мен който поне малко разбира от китари ще се сети с какви инструменти свирят БТР, Сигнал и Щурците. Пепи Гюзелев използва и един Parker Fly, а акустичните им китари май са Takamine. Не виждам голям смисъл в темата при положение, че БТР си имат сайт, в който има много подробна информация за всеки плюс форум с доста теми. Редактирано Януари 31, 2009 от Harvester Of Sorrow Цитирай
Recommended Posts