Yves Публикувано Януари 30, 2009 Публикувано Януари 30, 2009 Преди няколко дни мернах въпросната група да си правят реклама в шоуто на гологлавия нискоинтелигентен субект от БТВ (явно тва шоу ептен е западнало щом вече предимно рекламира). Та погледах ги как свирят и ми стана много интересно с какво точно го правят. В смисъл - усилватели, китари, процесори...какви са, че аз само от външен вид не мога да преценя, а ми е адски интересно с какво свирят едни от големите български музиканти. Аз съм ги гледал от доста близо в разни клубове, буквално от един метър и съм зяпал кое какво е, ама така като гледам снощи свиреха с разни неща, дето не съм ги виждал - явно подценяват малките участия. Та идеята ми е някой по-навътре в нещата да каже някоя дума за техниката и за самите китаристи Славчо и Кирчо, че информация за тия хора много-много няма. А защо не и за групата като цяло. Моето мнение е, че яко се разлигавиха в последно време...особено Наско... Цитирай
vhcs Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 повече от несериозна тема ... еми батка, моли се да се регистрират тука и да са на акъла на пуберите дето умират да си пишат гиъра в сигнатурите и може и да разбереш на какво свирят ... ехехех ... ноооо надали Цитирай
Maluc_Secko Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Гледах ги преди няколко месеца и видях че процесорите бяха Line6 XT live. За останалото не мога да ти кажа. Цитирай
Ignos Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 "Преди няколко дни мернах въпросната група да си правят реклама в шоуто на гологлавия нискоинтелигентен субект от БТВ (явно тва шоу ептен е западнало щом вече предимно рекламира)." "Браво!" Много ненужно изказване, евала батка. Цитирай
Yves Отговорено Януари 30, 2009 Автор Отговорено Януари 30, 2009 Не се отмятам от определението си, но ок, прав си - проява на лош вкус е да се започва с лошо. Ако можех щях да го коригирам. Към "вхцс" : Защо да е несериозна? Просто ми е интересно, а няма къде иначе да разбера. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Преди няколко месеца имаха концерт тук и бях с две китари Мюзик Мен (едната със сигурност беше Стив Морз сигначър модела). Единия фен с Лайн 6 проц директно, другия с Лайн 6 комбо, което пак е моделинг проц, но има и РА+спийкър. Не звучаха добре за моя вкус, но с процове е нормално... Басиста също беше с Мюзик Мен, но не си спомням останалата апаратура. За дръмера също нямам спомен. Просто бях силно възмутен от процовете... Цитирай
Orion Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Хм, случайно се загледах тогава...Мисля,че двамата използват този педалборд на Лайн 6 При Славчо следва: в това При Кирчо директно китарата в Или поне това ми се видя... Цитирай
TONY Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Защо не се съсредоточихте върху по-главното. БТР, свириха добре и звучаха добре. Поне по телевизията. Този ден. Много нахъсано. С две думи стана гот. Единствено на Наско, breakin the law не му е съвсем по мярка.(много важно,де) На живо - да, ще кажете, че не са с най-добрият звук от БГ групите, така е. Относно гиъра. Китари Мюзик мен - Стив Морс сигничър. (еднакви са) Кирчо - с въпросното лайн сикс кубе. Славчо - лайн сикс бъбрека кайто влиза в Marshall JTM 310 (2х10) (моят е 312 - обичам този усилвател) ( не е това от снимката от предният пост) и двамата излежда да са с еднакви футконтролери на Лайн 6 - от голямите.(от снимката) Искате ли да Ви кажа за Пеци Гюзелев - днес си говорих с него и имам инфо от извора? (не е по темата, знам) Цитирай
Yves Отговорено Януари 30, 2009 Автор Отговорено Януари 30, 2009 Думай Ако знаеш нещо кажи и за китариста на Сигнал (не помня името). На новогодишния концерт извадиха страшна апаратура... Цитирай
Muteriac Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Данчо съм го виждал с няколко китари. На последния концерт, на който го гледах, беше с Gibson ES 335 или поне така ми изглеждаше. За ефекти и усилватели нищо не мога да кажа. Цитирай
zombie Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Б.Т.Р. каквито и да ги наричате, с каквото и да свирят, във въпросното шоу звучаха много нахъсващо и готино. А и не само , на живо също съм ги виждала, еми накефих се на макс, както се казва. С какво свирят, за Line6 - овете и аз тях съм забелязала. А я кажи за Пеци, че ми стана интересно Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Едната китара на БТР-ци е синята, другата е една лилава, за която не бях сигурен дали е пак на Стив Морз. На концерта, който аз гледах, нямаха педалиерки, като липсваше и това Маршал комбо. Явно не ползват всеки път 101% еднакъв гиър. Ако знаеш нещо кажи и за китариста на Сигнал (не помня името)... А трябва! Голям е!!! Александър Мариновски. В наше село последно беше с Гиби сингатурния модел на Закк Уайлд (Bull's Eye разцветката) и един Orange Thunderverb 200 с кабинет пак на Ориндж 212-ка. Китара -> Кабел -> АМР. Перце Дънлоп Тортекс 1.0 (синьо). РАЗМАЗА!!! Цитирай
sasoh Отговорено Януари 30, 2009 Отговорено Януари 30, 2009 Тии с оптика ли ходиш по концерти Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Бейби Томас президент То е ясно,че китариста кат иде на концерт първо преглежда кой с кво свири,така за протокола, и чак след тва почва да се кефи,ама чак и перото Или може би си му го тафил и знаеш Цитирай
Daniel_V Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Или може би го е снабдил . Сериозно... откъде сме толкова запознати? Редактирано Януари 31, 2009 от cRyStaL_gUiTaR Цитирай
Recommended Posts