Lee Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Аз си мислех по този въпрос за Джалма...но се въздържах от мнение. Добре,че ще я сменяте. Няма да се плашиш,имате време да се подготвите - с усърдие и репетиции ще си изработите новата българска песен. Знам колко подготовка отнема, но ако всеки и поотделно си репетира ще се справите. Хем няма да имате време да я развалите от препяване Цитирай
XeRo Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Мерси за съвета!А относно I belong to you на мене много ми харесва амаа момчето не може да стигне височините А пък сега се оказва,че и българската песен ще сменяме и все едно ще почнем от нулата,а аз се надявах,че само една песен ще подготвяме... Вярно е че не е за всеки песента. За това, че само една песен ще подготвяте няма как да си го мислиш на фестивали искат по 2 песни една Българска и една чужда според зависи изискванията на самия фестивал, но никога не са под 2. Винаги се почва от 0-лата, има ли хъс и желание всичко се постига. Аз си мислех по този въпрос за Джалма...но се въздържах от мнение. Добре,че ще я сменяте. Няма да се плашиш,имате време да се подготвите - с усърдие и репетиции ще си изработите новата българска песен. Знам колко подготовка отнема, но ако всеки и поотделно си репетира ще се справите. Хем няма да имате време да я развалите от препяване Е не е задължително секи по-отделно, препоръчвам в екип, работи се най добре и най качествено естествено и по отделно, но да не се прекалява, защото в един момент се стига, че единия си пее песента по един начин другия по друг без никакъв синхрон и химия и звучи отвратително, тост се едно на примависта. Цитирай
Lee Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 (Редактирано) Е не е задължително секи по-отделно, препоръчвам в екип, работи се най добре и най качествено естествено и по отделно, но да не се прекалява, защото в един момент се стига, че единия си пее песента по един начин другия по друг без никакъв синхрон и химия и звучи отвратително, тост се едно на примависта. Дам, прав си. Не на всяка цена и не е задължително въобще. Казах като допълнителна възможност. А тя каза,че си сменят песента, не че сега разбират за задължителните две песни. Я да ви попитам ходите ли на "Сарандев" в моя обичан роден град? Редактирано Януари 31, 2009 от Lee Цитирай
XeRo Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 За "Сараднев" обмисляме с групата тази година, но все още не сме го решили, готвим се за Март месец на Орфеева Дарба или нещо от сорта беше Чувал съм само хубави неща за Сараднев и че е с високо ниво. Цитирай
Krissityy Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 За "Сараднев" обмисляме с групата тази година, но все още не сме го решили, готвим се за Март месец на Орфеева Дарба или нещо от сорта беше Чувал съм само хубави неща за Сараднев и че е с високо ниво. Ние също ще ходим на Орфеева дарба Точно за този конкурс се готвим.Той ще е на 30март Цитирай
Krissityy Отговорено Януари 31, 2009 Автор Отговорено Януари 31, 2009 Също госпожата обмисля варианта да отидем и на някакъв конкурс в Пазарджик,но още не е сигурно Цитирай
XeRo Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Също госпожата обмисля варианта да отидем и на някакъв конкурс в Пазарджик,но още не е сигурно Значи на орфеева дарба ще се видим група студентски гласове търси(или студентски лица) едни хаховци сме ) За конкурса в Пазарджик и за него мислим, ама се чудим засега. Цитирай
Boyana Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Също госпожата обмисля варианта да отидем и на някакъв конкурс в Пазарджик,но още не е сигурно Значи на орфеева дарба ще се видим група студентски гласове търси(или студентски лица) едни хаховци сме ) За конкурса в Пазарджик и за него мислим, ама се чудим засега. Като ви гледам/чета как се чудите, се изкуших да ви поканя на международния конкурс "Звезди над Дунав" в Силистра, който се провежда през юли Директора на този конкурс е същия, който организира и "Дунав сешън ". Та заповядайте де Цитирай
clio Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Хей здравей! Ами може да е малко късно, но Snow Patrol - Set tha fire to the third bar е много яка и е перфектна за дует Цитирай
Krissityy Отговорено Февруари 2, 2009 Автор Отговорено Февруари 2, 2009 Също госпожата обмисля варианта да отидем и на някакъв конкурс в Пазарджик,но още не е сигурно Значи на орфеева дарба ще се видим група студентски гласове търси(или студентски лица) едни хаховци сме ) За конкурса в Пазарджик и за него мислим, ама се чудим засега. Вие имате ли участие като дует Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Също госпожата обмисля варианта да отидем и на някакъв конкурс в Пазарджик,но още не е сигурно Значи на орфеева дарба ще се видим група студентски гласове търси(или студентски лица) едни хаховци сме ) За конкурса в Пазарджик и за него мислим, ама се чудим засега. Вие имате ли участие като дует Като дует, като трио, самостоятелно и като цяла група. Цитирай
Krissityy Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Значи ще сме конкуренция А знаеш ли миналата година като дует кой е спечелил Цитирай
XeRo Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Значи ще сме конкуренция А знаеш ли миналата година като дует кой е спечелил Никаква идея си нямам, аз наскоро разбрах за него Цитирай
Krissityy Отговорено Март 21, 2009 Автор Отговорено Март 21, 2009 Вчера ни беше концерта и изпяхме When you tell me that you love me Много я хареса публиката Остава само една седмица до конкурса и мнооого се вълнувам Цитирай
savov Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Здравей! На концерта се представихте много добре. Песента наистина ви пасва много на гласовете! Още тогава, обаче ви казах, че на репетицията ми харесахте повече! Пеете прекрасно когато не се притеснявате и дори без микрофоните. Моят съвет сега е да наблегнете повечко на репетициите с микрофоните и на сцената. Мисля, че и сами осъзнавате, че работата с микрофоните е от огромно значение за това - как ще звучат гласовете ви. Иначе е ясно, че озвучителят също може да ви прецака... Песента си я знаете и гласовете ви са прекрасни! Стискам палци и пожелавам успех на конкурса, който ви предстои! Поздрави и до скоро! Цитирай
Recommended Posts