MiroLambov Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Принципно наистина няма официален вносител на Епифон , но мисля че може да се поръчат от Джема Мюзик... Цитирай
hypnocil Отговорено Януари 25, 2009 Автор Отговорено Януари 25, 2009 Та значи от Лес Пол копията в сравнително по-ниските цени се спрях на Vintage V100. Искам моделът да е изчистен, без плочки и тн, адаптерите да изглеждат така.... Ето едно клипче -> с демо от този Винтидж... На вид искам точно такава китара, нали за цвета може и друг да е, не е проблем, но като дизайн абсолютно същата. Сега остава въпросът да намеря в Пловдив точно такава. Цитирай
Rock Forever Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Пич ский ся. В Пловдив има няколко музикални магазина,така че нищо няма да ти коства да отделиш 1-2 дена да ги обиколиш-ноу пейн ноу гейм. Почни с центъра и разширявай. Ако намериш пробвай и купувай,ако не питай дали могат да ти докарат. Разрови се във форума и ще откриеш координатите на всеки един магазин. Айде със здраве и наздраве П.П. Не е лошо и да четеш какво ти пишат в темата @hipnocip От House Of The xxxx София (те са официален вносител), но понеже и в Пловдив знам, че има xxxx (макар, че като ходих, ми се стори доста по - малък от софийския), можеш да си поръчаш да ти докарат китарата от Сф. Вече ти обясниха къде е, ако искаш или разузнай как стоят нещата, или най - добре както ти предложиха - ела в Сф и направо пробвай. Моят модел мисля, че беше BB100 (не съм сигурен за името, черно - жълта е), точно 550 лева беше. Айде успехи и като си купиш китарата, качи някоя снимка в темата ФУКНЯ, да се похвалиш! Цитирай
serengeti Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Колегата bob4oto продава Les Paul copy "Maya".Мисля че са японски от 80 те.Виж в купува продава. Цитирай
bratmito Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Всички винтиджи са с плочка.Това обаче нетрябва да те тревожи,защото се сваля с два винта.А този модел се води (Vintage V100TSB(tobacco sunburst). Цитирай
Arteglam Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Тя се сваля само дето остават дупките от винтовете Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Винтидж не са с болт-он гриф.Моят си е тежичък и е махагонов, веднага я отворих(не казвам, че е кои знае какво ама за тея парички ми е много добре).Само дето се нуждае от рефрет(праговете са сложени малко кофти) и от нови адаптери, защото наистина звучи малко мътно(особенно като свиря с бандата, иначе ако свириш сам е почти О.К.).А да, инлейте са много зле окьопани, но не е болка за умиране(от самолет не си личи).На главата на грифа шарката е различна от тази на Гибсън.И наистина плочката се маха много лесно, обаче на мен ми е по-удобно да свиря с нея и по тази причина не съм я разкарал. Впечатленията ми са от броиката, която избрах и вече почти месец мачкам в ръцете си.Модела е V100BB. Едит:Относно предишния пост мога да кажа, че остава една малка дупчица откъм грифа до кътауея и една още по-малка отдолу на "царгата"(не намерих точната дума, надявам се да ме разбереш). Редактирано Януари 25, 2009 от SviStyle Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Има както сет-нек, така и болт-он модели, като май последните са малко по-евтини. Но според мен, ако ще е LP - нека да е сет-нек. Редактирано Януари 25, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Arteglam Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Важното е ,че остават дупчици , а колко са малки вече е друг въпрос Според мен по-добре не си махай pickguarda -и той си има предназначение все пак.В началото и аз исках да е изчистена,но общо взето той не ти пречи освен ,че се натрупва малко прах под него и малко по -трудно се чисти.Трябва да го отвиваш от време на време. Редактирано Януари 25, 2009 от Arteglam Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 ^Повярвай ми, на фона на инлейте и златния хардуер, който става частично сребърен след десет часа свирене, тези дупки са чисто бял кахър. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Така е, при тези китари, ако хардуера е "златен", поктитието пада доста бързо там, където има триене с ръката. Редактирано Януари 25, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Arteglam Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Какъв смисъл хардуера? Покритието варху адаптерите ли ? При мене бих казал че е сребристо всичко -самите адаптери са ми огледални иначе моста ми е метален или сребърно изглежда едно такова.Аз не съм забелязал да се е изтъркало или избелило нещо от половин година свиря на нея. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 (Редактирано) Нямаме предвид китарите Винтидж с никелиран хардуер, а тези със ЗЛАТИСТ хардуер. Имам няколко приятели с такива китари и при всичките се наблюдаваше доволно изтъркване след по-малко от седмица свирене. Ето пример как изглежда "златния" хардуер по принцип: Цък Изтърква се много бързо "златния" слой, да. Редактирано Януари 25, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 ^Ъхъ, изпревари ме.Не само доволно, а предоволно се търка да го е..а! Ама сега с тея позлатени ръчички...... Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Така е, на моята "златното" покритие се изтри феноменално бързо... дори смея да твърдя, че и седмица не изкара. От друга страна аз никога не щадя китарата (има китаристи, които свирят много внимателно - аз пък свиря SRV - style ). Rude mood Цитирай
Recommended Posts