elektron Публикувано Септември 18, 2005 Публикувано Септември 18, 2005 Някой от вас работи ли с тази програма? Имам мidi клавиатура Evoliution MK 449 C и имам малък проблем с програмата Soun Studio II. Не успявам да установя контрол над клавиатурата и няма никаква връзка между клавиши и програма. Досега не съм работил с тва нещо и съм леко в чудо. Не знам как да я настроя, тъй като хелпа на смотаната програма е яко кофти и супер ограничен само некви бутони за какво са, е описано... Мммм бе ужас! Просто никъв звук не изкарва тая- свързана е с USB порт към компа-както се досещате. Явно трябва да се настрои, но къде и как и защо-нещо не успявам както трябва. => Ако ня кой има инфо-> Моля!!! :wow: Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 виж нещо каналите там........ Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Въпросната програма не вървеше ли към пакета софтуер на самата клавиатура - ако да - зарежи я - струва ми се доста тъпа - някакъв куц секвенсер май е. За да изсвириш нещо с него ще ти трябват и инструменти - софтуерни синтезатори, семплери или евентуално хардуерни такива. Ама земи разгледай наколо във форума, че баш сега не ми се пишат неща за начинаещи. Може да погледнеш и тук Цитирай
извънземна Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 (Редактирано) => Ако ня кой има инфо-> Моля!!! Според мен, не си инсталирал нещо от пакета, който си получил със закупуването на въпросната клавиатура. Аз имам Evoliution MK 449 C, инсталирах всичко и си върви със саунд студио 2. Има и едни настройки в миди-сетингс-провери и там. И там има разни работи да нагласиш. Програмата, обаче, не ме впечатлява особено. Бих предпочела да ползвам друга. Редактирано Септември 21, 2005 от извънземна Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Супер куца работа. Дърпай Cubase SX 3!!! П.П. Аз имам същия клавир и свиря пиано с Real Font 2.1.sf2 ~101MB... Цитирай
izvunzemna Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 В Cubase SX 2 u 3 - Evolution-a не е споменат като възможност измежду вс. изброени midi клавиатури. Как да го напасна? Цитирай
Recommended Posts