stratocaster Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 а някой знае ли къде ги има в бг?и на каква цена? има. фирма Икономов - Благоевград. пиши му мейл, човека е доста услужлив. само че трябва да си намериш мейла на магазина защото...........го загубих и като го намериш ми го дай :>> Цитирай
npace Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 аз преди им бях писал ама не са ми отговорили сега пак ще пиша сигурно. мейла го имаше на сайта на магазина Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 от друга страна не може да се сравнява с рг моделите на ибанез, които са с по 100 лева по скъпи... иначе ако ти е първа китара става Леко уточнение (къде се бутам и аз) . Ако имаш толкова пари (за първа китара ) ами изчакай месец и събери, както казаха по-горе, още 100-тина лева, което е класа нагоре. Тъй като щом си решил да започваш с хубава китара, е нека е много хубава успех и приятно свирене. Добре, кажи класа де и някой модел и цена да се ориентираме. Цитирай
t-rex Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 и сащо добра ли е за начинаещи? не се занимавай с играчки. вземи си истинска китара след като си решил да се изръсиш толкова кинти, щото това чудо едва ли е евтино. отиваш в магазина на фендер който се намира някъде зад булбанк. но все пак ти плащаш ти решаваш Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 получих ценовата листа на ибанез от икономов. който е сериозно заинтересован да ми пише ПМ като ми даде е-маила си и ще му пратя ценовата листа. в ПДФ формат е моля разни запачи на които не им трябват цените наистина и само искат да 'видят' по колко вървят китарите да не ме ангажират защото си имам достатъчно друга работа Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 получих ценовата листа на ибанез от икономов. който е сериозно заинтересован да ми пише ПМ като ми даде е-маила си и ще му пратя ценовата листа. в ПДФ формат е моля разни запачи на които не им трябват цените наистина и само искат да 'видят' по колко вървят китарите да не ме ангажират защото си имам достатъчно друга работа уфф и аз имам ценовата листа, кажи коя серия имаш предвид де Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 хаха за такъф Ибанец аз сложих обява в тоя форум преди около месец и нещо и беше продаден преди 1 седм. за 280лв. беше на 1 френд от Кз..(нали и аз съм оттам) китарката не е зле..ама Jackson по-зарибява!!аз си купих Js1 и съм по-доволен.. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 получих ценовата листа на ибанез от икономов. който е сериозно заинтересован да ми пише ПМ като ми даде е-маила си и ще му пратя ценовата листа. в ПДФ формат е моля разни запачи на които не им трябват цените наистина и само искат да 'видят' по колко вървят китарите да не ме ангажират защото си имам достатъчно друга работа уфф и аз имам ценовата листа, кажи коя серия имаш предвид де като имаш защо питаш Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 получих ценовата листа на ибанез от икономов. който е сериозно заинтересован да ми пише ПМ като ми даде е-маила си и ще му пратя ценовата листа. в ПДФ формат е моля разни запачи на които не им трябват цените наистина и само искат да 'видят' по колко вървят китарите да не ме ангажират защото си имам достатъчно друга работа какви са тия глупости?просто кажи цената на модела и това е.какво се правиш на гъз.аи сиктир Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 получих ценовата листа на ибанез от икономов. който е сериозно заинтересован да ми пише ПМ като ми даде е-маила си и ще му пратя ценовата листа. в ПДФ формат е моля разни запачи на които не им трябват цените наистина и само искат да 'видят' по колко вървят китарите да не ме ангажират защото си имам достатъчно друга работа какви са тия глупости?просто кажи цената на модела и това е.какво се правиш на гъз.аи сиктир И аз тва викам. Толко ли трудно да напише модела? Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 (Редактирано) получих ценовата листа на ибанез от икономов. който е сериозно заинтересован да ми пише ПМ като ми даде е-маила си и ще му пратя ценовата листа. в ПДФ формат е моля разни запачи на които не им трябват цените наистина и само искат да 'видят' по колко вървят китарите да не ме ангажират защото си имам достатъчно друга работа какви са тия глупости?просто кажи цената на модела и това е.какво се правиш на гъз.аи сиктир ЧОВЕК ГЛЕДА ДА ПОМОГНЕ А ТИ ГЪЗ ГО НАРИЧАШ. СЪВЗЕМИ СЕ МАЛКО. ЖАЛ МИ Е ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ПРОСТО сега по темата: еми кажете кой модел ви интересува бе! в каталога са стотици този за който става дума в темата е на цена 443 лв. цветовете са bkn, jb, mki не исках да разпространявам документа защото човека ми го прати понеже преди бях заинтересован. и от доста време кореспондирам с него. не мислкя че ще му хареса да се разпространява наляво надясно, не знам. моля да ме извините ако съм обидил някой. но не ми е прияно да ме наричат гъз само защото спазвам някаква дискретност която някои хора разбират като придаване на важности Редактирано Септември 19, 2005 от stratocaster Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 (Редактирано) лапета.........какво ли се занимавам с вас. пубери......... погледнете се бе! нямате един интелигентен изказ в темата а само неграмотно написани некомпетентни мнения, засрамете се! айде успех Редактирано Септември 19, 2005 от stratocaster Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 добре бе извинявай.питаме само колко струва не ти искаме целия лист с цените. Цитирай
synchu Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Хем си прав, хем не си (което в никакъв случай не оправдава насрещното отношение, при положение че съвсем коректно си предложил да я изпратиш на мейл или ПМ ) По-скоро магазина не е прав или поне политиката му и то само според мен де. Аз персонално никога не съм обичал типа политика "обади се, че да ти кажем". Какво пречи да се публикува ценовата листа? А пък ако не ти хареса цената на това, което си си избрал, винаги можеш да се обадиш и да я коментираш с продавача. Защо смята, че като установи личен контакт задължително ще представи нещата така, че да си го купя.... Въпроса е, че аз например нямам време да се занимавам с контактуване напред назад за една цена, която даже може да ми трябва и съвсем информативно - това е мое право. Право на продавача е да не публикува цените си. Мое право е да му тегля една и да си търся други възможности, които съвсем не са малко а бтв. Икономов са наистина доста бързи при отговорите и в рамките на един ден се получават обикновено, така че питащия не мога да разбера защо не им драсне един мейл??? Времето употребено за 5-те поста във форума е значително повече.... Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 (Редактирано) от друга страна не може да се сравнява с рг моделите на ибанез, които са с по 100 лева по скъпи... иначе ако ти е първа китара става Кой модел имаш предвид, тфа питам през цялото време. Ма кат си кьорав... И земи си успокой възрастните топки, май и ти си още в пубертета...или климакс вече? Редактирано Септември 19, 2005 от st0rmblastt Цитирай
Recommended Posts