Mityata Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Seymour Duncan за мен са най - добрите, особено Брайън Мей модела.....то се чува Seymour Duncan дюд, объркал си се нещо вероятно Адаптерите на Брайън Мей са "Бърнс" Guild BM PRO (BURNS) е китарата му, но адаптрите са Seymour Duncan... ,custom модел развит от seymour duncan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Seymour Duncan за мен са най - добрите, особено Брайън Мей модела.....то се чува Seymour Duncan дюд, объркал си се нещо вероятно Адаптерите на Брайън Мей са "Бърнс" Guild BM PRO (BURNS) е китарата му, но адаптрите са Seymour Duncan... ,custom модел развит от seymour duncan Мбъркаш се....Гилд са произвеждали сигничър модел до едно време, който наистина е със Сеймър адаптери. Китара с която той свири е "home-made" направил си я е с баща си навремето. А адаптерите, с които е оригиналната китара са Burns Tri-sonic. Сега сигничър модела на Брайън Мей го произвеждат Бърнс Гитарс със същите адаптери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koyote Ugly Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 като говорите за EMG адаптори, откъде мога да се сдобия с такива в София. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mityata Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Мбъркаш се....Гилд са произвеждали сигничър модел до едно време, който наистина е със Сеймър адаптери. Китара с която той свири е "home-made" направил си я е с баща си навремето. А адаптерите, с които е оригиналната китара са Burns Tri-sonic. Сега сигничър модела на Брайън Мей го произвеждат Бърнс Гитарс със същите адаптери. да това го знам аз съм голям фен на queen и знам цялата история как сам си е направил RED Special , че е свирил с монета и тн... но си мислех че свири със Seymur Duncun,но явно съм се объркал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 като говорите за EMG адаптори, откъде мога да се сдобия с такива в София. Ми човече аз мноо съм ги гледал и знам че тука уж няма таквиз, ама ето че един тип във форума е пуснал обява че продава ЕМG-та. Виж във 'купувам-продавам' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Аз днес си получих моя EMG H4(пасивната версия на EMG 81),но е от Лондон. Иначе на всяка китара имам различни адаптори.Най-ми харесваше звука на Seymour Dunkan s Jackson,ама не знам сега като сложа това чудо на Vintage Razer-a дали няма да се променят нещата. EMG H4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Едно скромно мнение: Преди да решите да сменяте адаптор на китарата си помислете дали сте направили всичко възможно за да прозвучат наличните ви по-възможно най-добрия начин за вас начин!!! Вместо да дадете 100$ понякога и 40 стотинки могат да свършат не лоша работа или просто малко връткане на винтчета!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Акo визираш мен,не е $100 ,а 80 Паунда. Не разбрах какво имаше предвид с 40те стотинки?! Относно връткането с отверката...пак няма да се получи при мен,защото старите ми хъмбакъри са от типа "hot rail" и имат винтчета само за повдигане и смъкване на целия корпус.Това,разбира се изграе немаловажна роля,но чак пък да промени изцяло звука...не ми се ще да вярвам. По принцип и сега звука ми никак не е зле (с тази киртара).Поне на ухо няма разлика от Ibanez AH Pick-ups.Но ми се иска да експериментирам,защото китарката ми е много любима и искам да я "upgrade" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Нямах предвид теб!!! Говоря принципно!!! Можеш да смениш кондензатора на Tone също и да направиш малко добавка на Volume-а!!! Зависи също и стойността на R на Volume и Tone каква е!!! Разстоянието от адаптора до струните също е от ОГРОМНО значение за звука!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 уау,замечателное! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Ноември 30, 2004 Share Отговорено Ноември 30, 2004 Аз днес си получих моя EMG H4(пасивната версия на EMG 81),но е от Лондон.Иначе на всяка китара имам различни адаптори.Най-ми харесваше звука на Seymour Dunkan s Jackson,ама не знам сега като сложа това чудо на Vintage Razer-a дали няма да се променят нещата. EMG H4 Чаках два дни един да ми смени адаптора :think: ,и на края онзи като не се появи ....си го смених сам! Ей на...EMG H4...А как обажда...не е истина!Сега разбирам защо това са едни от най-предпочитаните адаптори за метъл! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Декември 1, 2004 Share Отговорено Декември 1, 2004 Пък между другото, вчера свирих на един Razor в xxxx. Баси колко добре звучеше китарката ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts