Jump to content
Българският форум за музиканти

Вечният въпрос...


Selena

Recommended Posts

Здравейте!Да,това е една от темите "Как пея?".Четох темата посветена на този тип теми и предварително се извинявам,ако ви досаждам :thumbs_up:

 

Аз съм момиче,на 15 години.Нека възрастта не ви подвежда,не съм поредния тийнеджър с мераци за Мюзик айдъл.Просто обичам да пея за удоволствие,помага ми да се разтоваря и тъй като неотдавна следих редовно форума (всъщност доста полезни неща научих) и знам че тук има доста хора,които са навътре в нещата,ми се иска да прочета мненията ви.Интересно ми е просто да разбера как се справям и къде бъркам ;)

 

Beyonce-Listen - - - > http://sing4fun.hit.bg/listen3.mp3

 

Благодаря предварително за мненията и още веднъж се извинявам че пускам поредната такава тема :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам,че си ОК.Ритмична си(което е изключително важно),пееш вярно(друго важно нещо :-) )Липсва ти техника,но това е нормално.Ако се захванеш с пеенето ще успееш да се развиеш.Предпоставките са налице! :mellow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Selena,

Ти нищо, че така отдалече подхождаш и се извиняваш. Не е въпросът в това дали някому досаждаш - не бери грижа.

Като чете оная тема, потече ли ти на мозъчето, ако няма инструмент, да ги дръннеш тия тонове, да видиш къде си, да попееш заедно с оригинала, да се запишеш и ДА СЕ ЧУЕШ... преди да почнеш да пишеш съчинения из форума?

 

Не бях слушала парчето на Beyonce, но си направих труда да го намеря и да "монтирам" твоето пеене върху оригинала. Ако и ти чуваш това, което и аз - значи сме се разбрали.

http://www.esnips.com/doc/28e069ed-8681-42..._Selena_Compare

НЕ се присъединявам към горните две мнения! :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с Angelina. Хубаво е ако можеш да потренираш с бекинг трак (или оригинала, че не на всичко се намира) и съм сигурен, че ще имаш напредък! Успех! :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поддържам последните три мнения.

Ако нямаш възможност да ходиш на уроци, разпявай се всеки ден. В нета има много добри упражнения и за начинаещи и за по-напреднали.

Другият път изпей нещо върху подложка - това може да бъде пиано, китара, миди файл, караоке или просто върху самата песен.

Така ще можем да ти дадем по-обективно мнение, а и ти ще видиш сама имаш ли някакъв напредък.

Поздрави и успехи! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пеенето дори и с подложка надали ще помогне, доста е фалшво. Ако наистина ти се занимава с това тръгвай на уроци. А още по лошото е, че сама не си чула че минаваш поне през 4 тоналности. Не те нападам лично (все пак да си кажа), но наистина това, което чух е доста зле.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето мнение... уроци задължително!!! пеене... много/при всяка възможност/, но да се внимава...гласът трябва да се пази от натоварвания...някой някъде беше писал..."да викаш като овчар"...ха ха че докото се научи едни овчар да вика ....колко викане е било представи си ....или както имаше една крилата фраза: "не може да си прост при такава жестока конкуренция..." така че уроци ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и не на последно място СОЛФЕЖ....

УСПЕХ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.