Selena Публикувано Януари 20, 2009 Публикувано Януари 20, 2009 Здравейте!Да,това е една от темите "Как пея?".Четох темата посветена на този тип теми и предварително се извинявам,ако ви досаждам Аз съм момиче,на 15 години.Нека възрастта не ви подвежда,не съм поредния тийнеджър с мераци за Мюзик айдъл.Просто обичам да пея за удоволствие,помага ми да се разтоваря и тъй като неотдавна следих редовно форума (всъщност доста полезни неща научих) и знам че тук има доста хора,които са навътре в нещата,ми се иска да прочета мненията ви.Интересно ми е просто да разбера как се справям и къде бъркам Beyonce-Listen - - - > http://sing4fun.hit.bg/listen3.mp3 Благодаря предварително за мненията и още веднъж се извинявам че пускам поредната такава тема Цитирай
monynikolov Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Смятам,че си ОК.Ритмична си(което е изключително важно),пееш вярно(друго важно нещо :-) )Липсва ти техника,но това е нормално.Ако се захванеш с пеенето ще успееш да се развиеш.Предпоставките са налице! Цитирай
VSTi Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 опитай се да пееш РАВНО, без имитация на произношение, и без клатене - така ще видиш как си наистина... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Selena, Ти нищо, че така отдалече подхождаш и се извиняваш. Не е въпросът в това дали някому досаждаш - не бери грижа. Като чете оная тема, потече ли ти на мозъчето, ако няма инструмент, да ги дръннеш тия тонове, да видиш къде си, да попееш заедно с оригинала, да се запишеш и ДА СЕ ЧУЕШ... преди да почнеш да пишеш съчинения из форума? Не бях слушала парчето на Beyonce, но си направих труда да го намеря и да "монтирам" твоето пеене върху оригинала. Ако и ти чуваш това, което и аз - значи сме се разбрали. http://www.esnips.com/doc/28e069ed-8681-42..._Selena_Compare НЕ се присъединявам към горните две мнения! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Съгласен съм с Angelina. Хубаво е ако можеш да потренираш с бекинг трак (или оригинала, че не на всичко се намира) и съм сигурен, че ще имаш напредък! Успех! Цитирай
Infinity Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Поддържам последните три мнения. Ако нямаш възможност да ходиш на уроци, разпявай се всеки ден. В нета има много добри упражнения и за начинаещи и за по-напреднали. Другият път изпей нещо върху подложка - това може да бъде пиано, китара, миди файл, караоке или просто върху самата песен. Така ще можем да ти дадем по-обективно мнение, а и ти ще видиш сама имаш ли някакъв напредък. Поздрави и успехи! Цитирай
bbking Отговорено Януари 27, 2009 Отговорено Януари 27, 2009 Пеенето дори и с подложка надали ще помогне, доста е фалшво. Ако наистина ти се занимава с това тръгвай на уроци. А още по лошото е, че сама не си чула че минаваш поне през 4 тоналности. Не те нападам лично (все пак да си кажа), но наистина това, което чух е доста зле. Цитирай
abound Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 моето мнение... уроци задължително!!! пеене... много/при всяка възможност/, но да се внимава...гласът трябва да се пази от натоварвания...някой някъде беше писал..."да викаш като овчар"...ха ха че докото се научи едни овчар да вика ....колко викане е било представи си ....или както имаше една крилата фраза: "не може да си прост при такава жестока конкуренция..." така че уроци ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и не на последно място СОЛФЕЖ.... УСПЕХ Цитирай
Recommended Posts