ivp Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Billy F. Gibbons..........или, когато БЛУСЪТ ти идва отръки Цитирай
рахата Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 вижте,пардон,чуйте тоя пич: http://www.guitar9.com/leadguitar.html записал е това 11!? годишен Цитирай
ivp Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Примерите за млади, талантливи хора са адски много Ето тук един невръстен китарджия "обсебен" от Дяволската музика Цитирай
TrumpetNick Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Да сменим малко стила, а? Ipod става jazzy http://www.wyntonmarsalis.org/mediaclips/wynton_apple.mov Yeah! Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Ето това ме впечатли - чисто, просто, изпипано и музикално (усилете subwoofer-a на Max) Цитирай
ivp Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 (Редактирано) Един коментар гласеше - "Makes me want to sell my guitar" Редактирано Юли 9, 2007 от ivp Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Ето от мен нещо на любимата ми певица Ella Fitzgerald! Това е едно от любимите ми изпълнения-абсолютна импровизация през цялото време Цитирай
nip Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 (Редактирано) Мен наскоро ме впечатли това (лично за мен е доста добър пример какво може да бъде сътворено от глас и китарен акомпанимент): Europe - Carrie: Качеството на картината си е такова отвратително - това е снимано в лондонски клуб - наскоро гледах двд-то. Не знам камерите ли са им били зле, тъмно ли е било, ама... За съжаление обаче тук и звука е леко зле... сори! Редактирано Юли 23, 2007 от nip Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Mного, много, много добро соло на Dennis Chambers с Niacin Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=BSZUXXlURS8 Мисля че няма нужда от коментар тва..... Цитирай
TONY Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 това трябва да се види излиза някакьв пич продавач на мобифони в "Britain's Got Talent" - по физиономията му никой не е вярвал , че той ще стане победителя! гледайте как се променят израженията на журито ... ако се заснемете отстрани - сигурно и Вие променяте изгледа си, не по-малко от журито,гледайки пьрформьнса на Пол Пот( този няма общо с Йенг Сари) Цитирай
ivp Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Истинска блус струна от баба Debbie Davies , която може да сложи в джоба си бая китаристи Цитирай
KingdomX Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 С риск вече модераторите да ме наритат ще постна още една тема. Когато чевек се чуди какво да праи и не му се спи си търси приспивна музичка( не всички) Та аз попаднах на нещо много добро, красиво и мелодично. За изпълнението няма да говорим, но е под всяка критика. Ако съм сбъркал раздела, понеже не съм виждал скоро някой да поства видео клипове с интересни мотиви, ще помоля темата да е изтрита и аз наритан ПП за днес се спирам!!! Цитирай
Recommended Posts