Cfg Публикувано Януари 19, 2009 Публикувано Януари 19, 2009 Не намерих такава тема,ако има да ми я дадете и да се затвори тази тема. Въпросът ми е да запиша от акустична китара от микрофон файла да се качи на програмата и да се добавят ефекти от нея? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2009 Отговорено Януари 19, 2009 Можеш да го направиш с всеки един DAW софт като Кюбейс, Сонар, Самплитюд, Лоджик или безплатните Аудасити, Рийпър и т.н. Те си имат и набор от ефекти, които можеш да ползваш, а другият вариант е да сложиш допълнително плъгини, ако прецениш, че вградените не са ти достатъчни. По темата има писано доста, намери някоя предишна тема и ще намериш доста ценно инфо. Успех! Цитирай
synchu Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Дай дай дай дай....наааа... Поне едно "моля" напиши, някак елемент на учтивост да има. "Ако има да ми я дадете"... Ето имената на софтуерите на латиница, за по-лесно търсене във форума и в Google: - Cubase, Sonar, Samplitude, Logic, ProTools - и безплатната Audacity & shareware-a Reaper. Цитирай
Recommended Posts