Jump to content
Българският форум за музиканти

Попаднах на нещо интересно - китари


boreto

Recommended Posts

Вижте на какво попаднах съвсем случайно http://kitari.izgodnobg.com/ - нямам идея какъв е източника на инструментите, но цените, поне на прима виста са сравними с томанските.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

понеже съм мераклия на Washburn N4 - надценката е над 1000 лв

и съм сигурен 99,9, че тези китари ги нямат на склад

(всичките там гибсъни и прочее, които са обявени)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еб.... ли му майката:music336: Вярно с малко по-конкретно сравняване картинката не е така хубава както ми се стори. Но пък ми направи добро впечатление, та исках да го споделя. Все пак предполагам не е излишно, макар и просто за инфрмация. Ако пък не - модераторите да преценят да махат ли темата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама толкова и сте го гледали сайта. Цъкнете на оферта и вижте в кой онлайн магазин ще ви отведе. И есте няма какво да говорим за цени тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая успях да се регистрирам. Първия ми акаунт хем го няма, хем като се опитам да го регна пак казва, че е зает, хем като опитам да вляза - няма такова потребителско име :-D

 

Та - аз съм мениджър на www.Izgodnobg.com и отговарям и за добавяните електронни магазини в търсачка за цени. Виждам, че изглежда имате възражения относно магазина VisiArts.net, откъдето за момента са повечето ни оферти за музикални инструменти (поради липса на други магазини). Бих се радвал да ги изложите малко по-подробно. Благодаря.

 

Също, ако имате предложения за качествени български интернет магазини, които да бъдат добавени и да се сравняват и техните цени - моля пишете.

Редактирано от geoprofi1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами по всеобщо впечатление гореспоменатите дерат кожи... или поне се опитват. но това си е тяхно право все пак - докато има риби, ще има и рибари. хората във форума просто информират къде е по-изгодно от чисто колегиална и приятелска гледна точка. а всеки търговец може да си слага каквито иска цени. дет се вика някой може да замъкне няколко китари до клептън, да го накара да се изплюе върху тях и след това да сложи обява

"signature models+ DNA of a genious" цена - до небесата. Който купи, вероятно си има своите причии. така че за всеки влак и пътници ще се намерят. Ценообразуването е проблем на търговеца, ценоплащането - на клиента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

подкрепям на 100 % . Все се намират магазини които си мислят 4е големия удар е да продаде6 1 китара с 1000 лв надценка и да си спокоен за месец напред :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, благодаря за отговорите. Ако все пак предложите някой друг онлайн магазин за музикални инструменти, с по-добри цени...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужасссс! 4-струнния вариант на моя бас е с 4 стотака надценка(почти 1000лв), а аз 5так взех за 600! Тия са тежко откачени! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждам, че изглежда имате възражения относно магазина VisiArts.net. Бих се радвал да ги изложите малко по-подробно. Благодаря.

 

Zoom G2.1u на скромната цена от 512.00лв :punk_guitar: к'во му плащаш :)

 

P.S. тия работят с кожа на клиента :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.