BlackCorsair Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 Мисълта ми е че се продава и като му мина покрай къщата и си казвам'това е къщата на Веселин Маринов-той изкарва пари от музика и живее много по добре от повечето българи!' та той е талантлив, работи и изкарва пари, а повечето 'музиканти' на по15-25 години, които се смятат за големи таланти, но никой не ги разбира и не им дава шанс и всичко е с връзки( не че оспорвам последното), вместо да се понапънат да направят некой друг запис и да пообикалят малко насам натам, седят пушат , дрогират се, повръщат пяни и заспиват по купонии си хабят таланта и младостта в губене на времето. Това не смятате ли че е една от причините да няма друга музика освен 'чалга' и 'връзкарска'( покрай ММ и камен во)? Пич не знам ,колко си голям, но си много далеч от Правилните Отговори на въпросите , които задаваш Недей да се напъваш да мислиш сега , с времето някои неща сами ще ти се изяснят, други винаги ще си останат загадка за теб :read: Затова Жив и Здрав да си! Прави, квото трябва в Живота си,а Кой Успява - Кой не и по какъв начин става това,нека не те вълнува особено ВСЕКИ СВОЯ ПЪТЕКА СИ ИМА...:read: ...е казал поета Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 15, 2005 Отговорено Септември 15, 2005 :stop: нека да живее опозицията........... и кат сме се събрали така да се оплакваме, аз па имах днеска цял ден главоболие щото вчера пих........... аре стига вече с чалга за и против(по-скоро против де), тя и с нас и без нас си се ''развива'' цел свет слуша комерс, тука е чалга. Положението е тъкъво, аре лека нощ :violin: и да сънувате Шакира да пее джаз Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 проблема е в ниската обща култура на българина, и особено музикалната. тони дачева взима 1400лв за 6 парчета - щото има търсене. тук пошлата музика е на почит. абе кво да говорим. знаеш отговора много добре. Цитирай
assoass Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Търсенето се определя от предлагането. В икономическата терминология е "предлагането се определя от търсеното".... Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 16, 2005 Автор Отговорено Септември 16, 2005 (Редактирано) Пич не знам ,колко си голям, но си много далеч от Правилните Отговори на въпросите , които задаваш Недей да се напъваш да мислиш сега , с времето някои неща сами ще ти се изяснят, други винаги ще си останат загадка за теб :read: Пич не знам и ти колко си "ГОЛЯМ" , но ми се ми се чини, че много разбираш, (или поне така излиза), а не ми се струва да те знам като някакво отвърдено име. Та ако толкова много разбираш, кажи ми кой си та да се сетя дали съм чувал за теб, и като ги разбираш тия работи ме просветли и мен защото аз самия знам много малко, а ми се ще да науча. Проблемът, според мен, е че си от тези дето обичат вечер на масата с с ракийката да казват колко велики са ама "никой не им дава шанс". Ако не си моля да ме извиниш и да ме просветлиш и мен. айде Успех! Редактирано Септември 16, 2005 от I`m a believer Цитирай
Katsko Отговорено Септември 18, 2005 Отговорено Септември 18, 2005 ми ти си го нокаутирал с красноречие явно Цитирай
bulby Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 В икономическата терминология е "предлагането се определя от търсеното".... Така си е, ама аз имах предвид, че като едните не предлагат нещо на кой знае какво ниво, а другите масово атакуват с видеоклипове с цици, коли и тн. , средностатистическия селтак бързо се орентира към вторите, а както всички знаем - селянията е заразна. Цитирай
synchu Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 В икономическата терминология е "предлагането се определя от търсеното".... Така си е, ама аз имах предвид, че като едните не предлагат нещо на кой знае какво ниво, а другите масово атакуват с видеоклипове с цици, коли и тн. , средностатистическия селтак бързо се орентира към вторите, а както всички знаем - селянията е заразна. За икономическата терминология не си прав Има две теории като според едната "Предлагането определя търсенето", а според другата е обратното, като истината е некъде по-средата в теорията на игрите.... свръхпредлагане-рецесия-свръхтърсене-инфлация и т.н....без да навлизаме в икономическата теория повече мисля, че около 2309823 пъти се спомена в този форум, че "това което се продава, се продава", ще ме прощавате за тафталогията... а се продава, защото е леко, мелодично и продава определен тип имидж на масите към, който нормално се стремят.... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Пич не знам и ти колко си "ГОЛЯМ" , но ми се ми се чини, че много разбираш, (или поне така излиза), а не ми се струва да те знам като някакво отвърдено име. Та ако толкова много разбираш, кажи ми кой си та да се сетя дали съм чувал за теб, и като ги разбираш тия работи ме просветли и мен защото аз самия знам много малко, а ми се ще да науча. Проблемът, според мен, е че си от тези дето обичат вечер на масата с с ракийката да казват колко велики са ама "никой не им дава шанс". Ако не си моля да ме извиниш и да ме просветлиш и мен. айде Успех! тая тема не я бях посещавал скоро аз не бях Злонамерен към теб,не знам ти защо реагираш така остро :think: От Въпросите ти и терзанията ти си помислих,че си малък(в смисал на възраст не като Име) Да не си помисли някой от Форума ,4е бягам от отговорност и че думите ми не тежат,ще ти отговоря в прав текст: Твой Въпрос: "Пич не знам и ти колко си "ГОЛЯМ" , но ми се ми се чини, че много разбираш, , а не ми се струва да те знам като някакво отвърдено име." Мой Отговор: Аз съм на 32години,не съм "Утвърдено Име",занинавам се с Музика от 89г насам.Мои проекти са The Corsair (1989-1993); Flies In The Head (1993- 2001) и A PROSE (2001-2003).Притежавам свое собствено Звукозаписно Студио,в което освен F.I.T.H. ,A Prose са записвали A Parabola,SJK, Angerpoint,Voice Of Hell,Rising ( все Неутвърдени Местни Рок Банди). По темата,мисля че, Разбирам,защото последните 4 години работя с Най-популярните Чалга певици.Пускам им Плейбеците и участвувам в няколко Доста популярни Чалга Видео Клипа.Познавам се лично с Всички Големи Чалга Певици и Чалга Продуценти това мисля е достатъчно ? очаквам от теб да се представиш. По горе Мнението ми е доста Филосовски Написано,явно не се разбира ясно какво мисля по въпроса "ЩО ПСУВАМЕ ЧАЛГАТА, А ТЕ НИ МИНАВАТ ?" ами "Щото Кервана си върви,а Кучетата - Лаят !" Един от лесните отговори е,че в Чалгата се въртят Достатъчно Пари за да е това , което е Друг е въпроса КАКВИ СА ПАРИТЕ ? Темата съдържа отговора в Заглавието си: НИЕ псуваме - Те ни Минават Това е реалността Аз исках да ти кажа,че каквото е - такова е! Ние трябва да правим това което трябва,пък да става каквото ще става! Не трябва да Гледаме в Паниците на другите, а сами трябва да се грижим за това с което ще напълним нашите си Чинии! а за Отговорите, Пак ти Казвам, някои неща(повечето) човек сам осъзнава или не ,в различно време и не винаги. Живота е Твърде Кратък , а Въпросите са Твърде Много :read: ...затова по-малко питай и повече живей ! ай Наздраве ...че съм от "тези дето обичат вечер на масата с с ракийката да казват колко велики са ама "никой не им дава шанс". Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 ИзвиняваЙ че е прозвучало нападателно ама ми се стори че тоя отговор иде от човек като Митето от Атлантик . Виждам че си по- голям от мен( аз съм на 20 ) и не само на възраст а и в музиката . Но ти просто потвърди теорията ми че всеки що годе добър музикант има най голям( да не кажа единствен) шанс в 'чалгата'. Но нали ме помоли да се представя- аз съм на 20 години от софия не женен... с пеене се занимавам от 14 години,а от 2 правя не до там целенасочени методи да вляза и професионално в музиката. до сега не ми се е отдавало поради външни фактори, а и да си призная поради липса на воля. Преди време имах ми беше предоставена възможността да кандидатствам в пайнер, но нали требе да сме рокаджии до край(пея iron maiden, deep purple, queen, manowar, helloween, nightwish кадето са ми по гласовите възможности, robbie williams и други не толкова рок). Та за това я пуснах тая тема да разбера дали има некъв начин освен с пайнер да се живее от музика в Бг. Пишете моля искам да живеяяя Моля ако съм обидил някого да ми прости не е била това интенцията ми Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 by the way напълно съм сугласен с всичко което каза Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 НИЕ ПСУВАМЕ А ТЕ НИ МИНАВАТ... by the way напълно съм сугласен с всичко което каза Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 Може ли да те чуем някаде на запис? Щото Каза,че пееш песни на, все, Любими за Мен банди ... и предизвика интереса ми Цитирай
I`m a believer Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 ми скоро трябва да запиша върху синг бек we are the champions, the show must go on, future world(helloween) и няма да се миксират, но ще ги пусна тях защото всички мои стари записи са изтрити Цитирай
Recommended Posts