ferencziffra Публикувано Януари 16, 2009 Публикувано Януари 16, 2009 Откъде мога да намеря хубави (Шалер, оригинални) стъд болтове и nut locks за флойд роуз? В РФ нямат. В краен случай цял оригинален (Шалерски) флойд, ама не знам дали ще се побере в JS30DK. Та моля да ми помогнете с малко инфо. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 В магазин в БГ няма да намериш. Остава варианта да си изпишеш от чужбина. Например от ТУК Цитирай
npokonu Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Според мен оттук, но заслужава ли си? Цитирай
ferencziffra Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 ^Ами не знам. И аз това се чудя. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Аз си взех стъдове от Томан, паснаха пърфект на LoProEdge трем-а и съм много доволен. Ама трябва да ги закачиш към нещо друго, че инак само за тях 30 евро щипинг... Цитирай
vlex Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Ако не ти е животоспасяващо може да ми ги шипнеш до мен и като се прибирам февруари-март да ти ги донеса. Само дето не е ясно кога точно ще се прибирам все още Поздрави, Влад Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Aз мисля, че скоро ще мога да произведа няколко като за проба, ще се опитам да са 1:1 с тези на Ibanez (с вътрешното болтче). Към края на другата седмица ще се разбере и ще кажа Цитирай
vlex Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Да не би да се изявяваш като млад шлосер/фрезист в свободното си време? Поздрави, Влад Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Не точно, не ме влече, но ще опитам Иначе не се изразих правилно, ще се опитам да направя такъв, който е само от една част и с прав шлиц отгоре и V-образен улей, т.е. най-основното, на бащата на работата. Иначе такива с имбусна част, дупка през центъра и втори болт ще дам в един завод тук, където знам, че могат да ги направят почти автоматично и от хубав мат'риал. Редактирано Януари 16, 2009 от SomeoneElse Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 От'де имаш мостра, бре, младеж? BTW, прочети статията за "лошите" стъдове на сайта ibanezrulez.com. Точно тия V-образен вариант се обсъжда и защо е по-добре да бъде U-образен. Ако можеш тествай някак си и с двата. Успех! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 От'де имаш мостра, бре, младеж? От батко Baby_Thomas! Иначе да, четох за лошите стъдове и смятам да опитам и с двата варианта. Цитирай
Recommended Posts