musicman Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Виж в Динакорд дали им е останало нещо от Line6 TonePort- овете или новата им версия. Помня, че бяха към 120 - 130 кинта и вършат идеална работа за записи даже вътре имаш и моделиращ софтуер - GearBox. Естествено вариант е да изчакаш и нещо на старо на М-Аудио. За лексикона съм чувал, че нямат АСИО драйвъри и латенцията е голяма. Разискване на темата Не търси "музикантска" карта по PC магазините Цитирай
sevenstring Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 За лексикона съм чувал, че нямат АСИО драйвъри и латенцията е голяма. Разискване на темата Ха, това буквално ме изненада (с ударение на последното "а")! Имам точно една Lexicon Alpha USB 2.0, която стои вкъщи от 1 година и таман се чудех дали да я продавам, щото все нямам време да я разцъкам сериозно (въпреки добрите си намерения така и не започнах да правя домашен рекординг, а за свирене в реално време си имам външен процесор). BTW, пробвал съм я само веднъж след инсталацията с ASIO 4 ALL драйвери и не забелязах някаква осезаема латенция, но е факт, че беше само с dry звук (не съм свирил с VST-та). Ако прецениш, че въпреки горецитираната дискусия си заслужава риска, може да ти измисля някаква добра цена. Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 22, 2009 Автор Отговорено Януари 22, 2009 Виж в Динакорд дали им е останало нещо от Line6 TonePort-овете... Вярно, бях забравил да проверя в Динакорд! Мерси, че ме подсети, Рафо! Ха, това буквално ме изненада (с ударение на последното "а")! ОК, ще обмисля нещата. Ако се реша на Лексикона, ще ти пиша. Цитирай
dimitarshenkov Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 (Редактирано) поръ4аи си нещо ка4ествено от европа и забрави тея БГ 6етове и цени Редактирано Януари 23, 2009 от dimitarshenkov Цитирай
synchu Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Пишеш наизуст. Аудио интерфейсите, които се продават в БГ са същите, които идват и от Европа. Дали ще си купиш Line 6 от Германия или от БГ, като продукт е все едно. Вкл. и според последните цени на Динакорд, които са по-добри тук (за някои продукти, за Line6 не знам дали е така), отколкото в ЕС. Само дето не е все едно къде си харчиш парите. Друг е въпроса, когато търсиш нещо, което не е налично тук. Цитирай
Recommended Posts