Strungout Публикувано Януари 14, 2009 Публикувано Януари 14, 2009 Хело, ето линк към последния ми опит > http://soundclick.com/share?songid=7239068 < Тоя път заприлича на завършена идея или поне на мен ми звучи, ще се радвам на всякакви коментари Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Браво, накефих се, мноо добре измислено! Само баса малко ми тънее и блендата на солачката ми се щеше да е малко по-абразивна. Отиваш все повече към късния Макалпайн, за сметка на мешугските елементи - лошо няма, но мен по- ме кефи фийлинга, агресията, отколкото техниката. Иначе стила ми харесва - не чакай, вземай един ревач и ще избиете рибата! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Ако от Международната Грами Асоциация знаят на какво е смесвана, веднага ще присъдят 2-3 награди... И на мен ми хареса идеята, нищо не не съм спец в тия стилове. Интересно е. Само да науча 72/15-ти тактовия размер и да си купя кардан и почваме... Цитирай
mengel Отговорено Януари 15, 2009 Отговорено Януари 15, 2009 Много добро! И як саунд! Кви барабани си ползвал?... Цитирай
Strungout Отговорено Януари 15, 2009 Автор Отговорено Януари 15, 2009 Благодаря много за позитивните отговори!! Браво, накефих се, мноо добре измислено! Само баса малко ми тънее и блендата на солачката ми се щеше да е малко по-абразивна. Отиваш все повече към късния Макалпайн, за сметка на мешугските елементи - лошо няма, но мен по- ме кефи фийлинга, агресията, отколкото техниката. Иначе стила ми харесва - не чакай, вземай един ревач и ще избиете рибата! Баса е поорязан откъм ниски, да, просто при мен звука тъне в ниски и за това по-предпазливо го пипах. Мерси за асоциацията с Макапайн) въпреки че съм на около 354897934 светлинни години от чичо Тони Ако от Международната Грами Асоциация знаят на какво е смесвана, веднага ще присъдят 2-3 награди... И на мен ми хареса идеята, нищо не не съм спец в тия стилове. Интересно е. Само да науча 72/15-ти тактовия размер и да си купя кардан и почваме... Хахах, въпреки това което чух във вас, реших да оставя нещата така, вместо да си играя на 'сляпо'. Гетвай кардана и да хлопкаме Много добро! И як саунд! Кви барабани си ползвал?... Мерси! Барабаните са на EZdrummer, DFH пак-а. Цитирай
Recommended Posts