Jblack Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 Е какво мислите за тази китара http://www.stevesmusiccenter.com/JacksonJS30KV Заслужава ли си парите,добър звук ли вади ? Много ще съм ви бладогарен ако дадете мнението си. Цената е 520 лв Цитирай
Eddhunter Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Това не е ли Jackson JS30 в King V форма ? Аз имам същият модел китара, но в Dinky и със заключващо тремоло, при тази струните минават през корпуса. Мога да ти кажа, че аз лично съм супер доволен от китарата и смятам, че с покупката й ударих десятката . Ако не държиш на китарата да има тремоло, можеш да пробваш този модел в РФ, мисля, че ще ти хареса, понеже JS30 е много добра серия, поне според мен. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Хъ, къде това? Да ти кажа, "детската мечта" ми беше (бидейки фен на МегаДейв), ама сега едва ли бих си я зел... Пробва ли я вече? Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) За тия пари китарата си е ОК, вероятно ще има нужда от един левелинг на прагчетата...но то сега май на почти всички магазински китари фретинга им е зле. Редактирано Януари 8, 2009 от black_waltz Цитирай
Eddhunter Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 За тия пари китарата си е ОК, вероятно ще има нужда от един левелинг на прагчетата...но то сега май на почти всички магазински китари фретинга им е зле. Не и ако продавачът те познава и ти извади някоя жестока китара от склада, както стана в моя случай . Цитирай
TONY Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 имам представа от нормален JS30 - разликата с КV е само във формата.(индонезия) както и от КV3 - japon. съпоставяйки ги - да, заслужава си парите. КV3 - japon е два, три пъти (примерно, не може се отсече на кантар) по-вървежна, но 4 пъти по скъпа. говоря за цени за нови китари. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Това не е ли Jackson JS30 в King V форма ?Аз имам същият модел китара, но в Dinky и със заключващо тремоло, при тази струните минават през корпуса. Мога да ти кажа, че аз лично съм супер доволен от китарата и смятам, че с покупката й ударих десятката . Ако не държиш на китарата да има тремоло, можеш да пробваш този модел в РФ, мисля, че ще ти хареса, понеже JS30 е много добра серия, поне според мен. Ма*ка му такъв пост няма ..... 7 пъти го чета и пак не мога да разбера какво си искал да кажеш? По темата - За тези пари бих издебнал някои да продаде нещо по класно в форума, но като знам ,че такова чакане удължава нощите десетократно ....купувай и да чуем Peace Sells съвсем скоро в раздел кавари. Цитирай
Eddhunter Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Това не е ли Jackson JS30 в King V форма ?Аз имам същият модел китара, но в Dinky и със заключващо тремоло, при тази струните минават през корпуса. Мога да ти кажа, че аз лично съм супер доволен от китарата и смятам, че с покупката й ударих десятката . Ако не държиш на китарата да има тремоло, можеш да пробваш този модел в РФ, мисля, че ще ти хареса, понеже JS30 е много добра серия, поне според мен. Ма*ка му такъв пост няма ..... 7 пъти го чета и пак не мога да разбера какво си искал да кажеш? По темата - За тези пари бих издебнал някои да продаде нещо по класно в форума, но като знам ,че такова чакане удължава нощите десетократно ....купувай и да чуем Peace Sells съвсем скоро в раздел кавари. С 2 думи - имам същата китара, но в друга форма и със заключващо тремоло ( посочената на снимката няма, а струните й минават през корпуса ) и съм много доволен от инструмента. Какво толкова неясно има ?!? Цитирай
Ignos Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Еми предполагам, че е искал да каже, че има китара с форма Dinky от същата серия (JS30), че е доволен и я препоръчва. :)http://www.guitarcenter.com/Jackson-JS30-Electric-Guitar-511636-i1147173.gc Цитирай
Jblack Отговорено Януари 10, 2009 Автор Отговорено Януари 10, 2009 Добре според вас коя ще е по-добра Jackson JS30kv или Vintage VS6 Цитирай
TONY Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 (Редактирано) Jacksona е с готини адаптери, които няма нужда да се сменят. CVR pickups - мен лично ме кефят вече нямам Jackson JS30 , но определено съм с много добри спомени ( за този ценови клас) за Винтидж чувам/ чета, че хората непрекъснато им сменят адаптерите. Обаче, сега видях, че става дума за Винтидж СГ тип. Имай предвид, че са различни типове китари. С Джексъна ще свириш само прав, ако си супер фен на Мъстейн вземи него. Винтиджа - ако AC/DC те кефят повече. примено. ( пък и ще може да свириш и седнал с него) (а адаптери се сменят, в случай, че не те кефят) и така може да добавяш питания за модели всеки ден. Но трябва сам да си решиш. Редактирано Януари 10, 2009 от TONY Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 @TONI - На V-форма китари може да се свири седнал и то не по-зле от която и да е друга форма. Имам дългогодишен опит и мога да кажа че става. По-скоро е въпрос на лична нагласа, а че не е възможно. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 Една "забильешка" - една от причините да си взема V - образен модел, беше че ми е по - удобна ИМЕННО като съм седнал - аз си държа грифа малко високо. Като си наместя ямката на V-то на дясното бедро китарата просто заспива. Китарите със стандартно тяло са ми по - неудобни, защото за да вдигна грифа тялото на китарата трябва да ми подпре чатала, едва ли не Та, Jblack виж преди всичко дали ще ти е удобна за свирене и дали ще ти хареса на звук, мани как изглежда (освен ако не е с розов финиш, де ) И още една "забильешка" - Винтиджа май е 22 прага, или бъркам? Цитирай
LOE Отговорено Януари 10, 2009 Отговорено Януари 10, 2009 за js30 нищо не мога да кажа, но имам js35 пак стрела и е много доволна китарка Цитирай
Recommended Posts