immortal__ Публикувано Януари 8, 2009 Публикувано Януари 8, 2009 Здравейте.. преди няколко дни се сдобих с един амп Vermona regent 300 k обаачее кофтито е че няма говорителии... Та въпроса ми е някои може ли да ми каже какви говорители трябва да си купя(размер,мощност етц..), от къде и колко струват приблизително...? Благодаря! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Това ли е? Ако е това, знам че това са два 12" говорители, всеки по 8 ома, а иначе цялото кубе, ако не се лъжа, е със заводска мощност 60W. Можеш да се огледаш за китарни говорители по магазините или втора ръка тук от форума. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Тези, като ги гледам на картинката, вероятно са широкообхватни говорители (високи+средни+ниски в едно). Ако ти се занимава (и естествено си запознат как става), можеш да си сложиш говорител за ниски честоти и отделно други за средни и високи. Ще звучи по-добре, но се прави доста по-сложно Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Китарните говорители имат съвсем други предназначение, характеристики и звучене и нямат нищо общо с тия "хайфистки" и т.н. всякакви видове... SomeoneElse, тъя картинка липсва нещо вече, или поне при мен я няма... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Тези, като ги гледам на картинката, вероятно са широкообхватни говорители (високи+средни+ниски в едно). Ако ти се занимава (и естествено си запознат как става), можеш да си сложиш говорител за ниски честоти и отделно други за средни и високи. Ще звучи по-добре, но се прави доста по-сложно Прочети и се поинтересувай, преди да пишеш откровенни глупости. Разбирам, че от скоро се занимаваш с китари, и аз съм бил така, просто се интересувай повече.... Цитирай
TONY Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 имал съм такова кубе - първото ми. оригиналните не са кой знае какво - РФТ , 12 инча, 30 вата заедно поемат 60. то не, че и усилвателя е кой знае какво. Просто намираш 2бр. 12-ки и готово. Гледай омажа! примерно вземи си 2 еминенс говорителя. Цитирай
immortal__ Отговорено Януари 12, 2009 Автор Отговорено Януари 12, 2009 Да, за същата вермона става въпрос.. Намерих говорители от един съфорумец.. И благодаря на свички който се отзоваха... Цитирай
Recommended Posts