mrBUNGLE Отговорено Януари 5, 2009 Share Отговорено Януари 5, 2009 ESP нещо от 50 ките те вървят около тези пари които си отделил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockozaurus Отговорено Януари 5, 2009 Share Отговорено Януари 5, 2009 Виж, за да ти кажа минусите трябва да съм свирил на много други китари, а аз не съм.За мен тя няма никакви минуси. Най-големият минус и е че нее, примерно, JAKSON. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abductor Отговорено Януари 5, 2009 Share Отговорено Януари 5, 2009 Това с Джаксъните, предполагам беше по мой адрес. Ако си направиш труда да ми прочетеш последното мнение, ще видиш точно какво съм написал за тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Има кирилица на самия сайт, както ще видиш, ако се загледаш малко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Еми не са добри тия евтните Ibanez. Казвам го, въпреки че съм отявлен техен фен, а и притежавам такава китара (друг модел). За евтина китара 300 лева ми хареса един Корт с фиксед бридж. Звучи много добре и сетъпа беше супер магазинно. Ето ти алтернатива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Не видях никкъде мнение за уошбърн,аз имам WI-64,вярно-няма флойд или тремоло,но изкарва изключително чист звук.Адаптерите са добри,остава да ти е удобен грифа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockozaurus Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Миналата година, когато попитах за мнение за CORT, никой не беше и чувал за тая фирма.Сега, виждам че доста фенове има. Браво,браво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 (Редактирано) Въпреки, че съм един от най-големите маниаци на тема Ibanez във форума ти казвам - GIO не струват. Ако си решил, че искаш да е Ibanez и да е до 500лв се огледай във форума! В Купувам - Продавам мисля че сега се продава RG 350DX което си e прилична китара от среден клас. Казвал съм го и пак ще повторя - за мен GIO серията не е Ibanez! Шперплатовите тела при GIO са често срещано явление както при Squier. Но по-нагоре го казаха - RG321 е яка история за малко кинти! И не е ментак като GIO. Другите алтернативи ти ги споменаха - Корт и тн. Имай предвид, че Корейските Ибанези са правени в завода Cort , а от там излизат и самите китари Cort. Демек качеството на изработка е сходно да не кажа еднакво и има само разлика в името иначе едни корейци ги правят. Другия завод в който се правят китари от среден клас е в Китай (излизат и някои Prestige-и от там като S2170). GIOтата се правят в Indonesia. Както и доста от средния клас, но са в друго потделение на завода. (за GIOтата казват, че разни дръпнати се учат върху тях) Общо взето ако искаш да вземеш нещо което ще искаш да си пазиш и след години като качествен инструмент - гледай да не е от GIO-тата. И само като фен да кажа - Истинския Ibanez е Японския Ibanez правен в завода Fujigen! Айде поздрави! Успех с Избора! Данио Редактирано Януари 6, 2009 от cRyStaL_gUiTaR Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patient Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Имай предвид, че Корейските Ибанези са правени в завода Cort , а от там излизат и самите китари Cort. Само да уточня, че Cort-овете, които се продават в БГ се произвеждат в Индонезия. Това обаче не означава, че изработката е лоша. Въобще мисля, че е редно да се ограничим в лепването на етикет "калпаво" само заради произхода на инструмента. Има калпави китайски и индонезийски китари, но има и качествени такива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Daniel_V Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Имай предвид, че Корейските Ибанези са правени в завода Cort , а от там излизат и самите китари Cort. Само да уточня, че Cort-овете, които се продават в БГ се произвеждат в Индонезия. Това обаче не означава, че изработката е лоша. Въобще мисля, че е редно да се ограничим в лепването на етикет "калпаво" само заради произхода на инструмента. Има калпави китайски и индонезийски китари, но има и качествени такива. Въпрос на късмет са. Точно това е проблема. Не са на едно статично ниво. От една партида две сходни китари няма от GIO-тата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patient Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 ^ Да де, ама не мога да кажа същото и за Cort-овете правени в Индонезия. Явно при тях качествения контрол е по-засилен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockozaurus Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 ^ Да де, ама не мога да кажа същото и за Cort-овете правени в Индонезия. Явно при тях качествения контрол е по-засилен. Е, по-голяма глупост не бях чувал! Тука май, закона "чул не дочул" е единствен действащ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 Айде уточнете кое как е, вместо да се псувате... иначе КПД = 0%. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 И според мен не е правилно да се съди за една китара по произхода й. Моята китара е от Индонезия, но не бих казал, че имам оплаквания откъм изработката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Януари 6, 2009 Share Отговорено Януари 6, 2009 (Редактирано) Нека ти е удобна, а и ако изглежда добре - приказка П.С.: Обърках си пост-а, та това го написах на прима виста, сори Редактирано Януари 6, 2009 от inqubus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts