musicman Публикувано Януари 7, 2009 Публикувано Януари 7, 2009 За всички фенове на този продукт пускаме урок в 4 части! Първата можете да прочетете тук: http://www.muzikant.org/index.php?option=c...64&Itemid=1 Очаквайте утре част 2 !!! Цитирай
musicman Отговорено Януари 8, 2009 Автор Отговорено Януари 8, 2009 Излезе и втора част !!! http://www.muzikant.org/index.php?option=c...65&Itemid=1 Очаквайте скоро третата !!! Цитирай
musicman Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Работа с Reason част 3 - Смесване Цитирай
musicman Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Работа с Reason част 4 - Мастеринг Цитирай
CHINOSZ Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 браво за хубавите уроци които сте качили, само ако може да попитам от къде мога да си намеря семпли за Reson?Тъй като това което е в оригиналния пакет не ми е достатъчно и искам малко да си ъпдейтна библиотеката както се вика...? Цитирай
VSTi Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 Ами има два начина, единия е по-скъп......а другия е с много търсене. Повече - на ЛС. Поздрави! Цитирай
drgoa.r Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 А най-лесния и безплатен е - да си ги направиш сам. Но пък зависи за каква музика ти трябват, естествено. За електроники - имаш всичко необходимо. За акустични звуци (от конкретни инструменти) - можеш да ползваш всичко, което съществува в Мрежата. Reason поддържа импорт на семпли във WAV и AIFF формат, така че специфични рефили не са нужни. А и нали уж всеки иска да е уникален, а? Цитирай
CHINOSZ Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 Прав си @drgoa.r , трябва всеки да е уникален, но тъй като аз не се занимавам професионално (все още...) с композирането на музика съм доволен и на чуждите семпли както се казва.А аз правя предимно Хип Хоп музика и се затруднявам в намирането на добри кикове и "hi hats" семпли. Цитирай
drgoa.r Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 Е, това е друга работа, вече сме наясно поне какво точно се търси Пробвай от тоя линк - >google< За да се конкретизира търсенето - добавяй DRUMS, KICK, HI HAT, HIP HOP... Ще се появят доста интересни неща. Цитирай
CHINOSZ Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 Благодаря @drgoa.r ,благодаря и на всички останали които ми помогнаха, благодаря и от името на всички новаци като мен, които се опитват да се потопят в музиката за този прекрасен форум. ~ PEACE, Love & Unity ~ Цитирай
Recommended Posts