Jica Публикувано Януари 1, 2009 Публикувано Януари 1, 2009 Ако купя такива болтове за грифа на китарата ми от парвия магазин за крепежни елементи проблем ли е ? или трябва от музикален магазин ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Ако са хептен същите няма проблем. Аз имах една елка Орфей и й смених ВСИЧКИ болтове с такива от крепежните елементи. Все пак за Ibanez-а не мисля, че бих го направил. Прецени си сам... Цитирай
ultramega Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Макар че е прието да се казват болтове, това всъщност са винтове. Аз лично не знам какъв проблем би възникнал, освен чисто естетически да не отговарят на нуждите. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Ами винтове като винтове - само гледай да са същия размер като тези, които са били на китарата, не виждам какъв може да е проблема Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Стъпката е важна,тоест разстоянието между върха на намотката на спиралата - съжалявам,че не мога да го обясня добре,и да- това е винт,болта е тяло на което се завинтва гайка. Цитирай
vlex Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Ако купя такива болтове за грифа на китарата ми от парвия магазин за крепежни елементи проблем ли е ? или трябва от музикален магазин ? Да, ще ти се усилят хармониците и брума. Вероятно е дори грифът ти да проговори с човешки глас и да те нахока... Затова само от специализирани музиклни магазини и по възможност многократно тествани - по-скъпи са, ама си струва (Въпросът ти сериозен ли беше?) Поздрави, Влад Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 3, 2009 Отговорено Януари 3, 2009 Трябват стоманени винтове, да не са от някаква кофти сплав. Освен това, трябва винтовете да са точно за дупките. Цитирай
Recommended Posts