kolio_k Публикувано Януари 1, 2009 Публикувано Януари 1, 2009 (Редактирано) Понеже се прибирам за 15тина дена, реших този път за разнообразие ( и разбира се при евентуални желащи ) малко да се позанимавам професията си по диплома , а именно даскал по електрическа китара. Мисля, че мога да бъда полезен в рамките на джаз, рок , блус , поп, обща теория, хармония, принципи на джазовата и рок импровизация, различни техникчески аспекти на свирене и тн. Бих помолил също и колеги с опит в областта да ми пишат на ЛС или в темата, колко струва нормално (или редно ) урок по китара напоследък, защото в България не съм се занимавал с това от 98ма някъде, а в Швейцария, където го правя, цените са леко неприятни , за българския бюджет. п.п. Завършил съм Swiss Jazz School, департамент на Бернската музикална акдаемия със специалност елктрическа китара, бакалавърска степен Jazz Pereformance и магистърска-педагогика на електрическата китара и джазова импровизация п.п.Явно на 1ви не трябва да се пускат теми, забравих да пиша , че става въпрос за Пловдив. Още не си знам актуалния български номер, така, че ми пишете на ЛС, ще се свържа с вас за да се разберем Редактирано Януари 1, 2009 от kolio_k 1 Цитирай
ultramega Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Ех, че не съм в Пловдив. Не съм ходил на уроци никога, но ако имах възможност не бих се двуумил в случая... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 4, 2009 Автор Отговорено Януари 4, 2009 Само да добавя, че3 спрях на временната цена от 10 лева на час, нямам никаква актуална информация, но се надявам да е ОК Цитирай
TONY Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 Аз пък съм от София. Пловдивчани не спете. Цитирай
Shadoweaver Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 Здравей, Аз съм от Пловдив през уикендите . Уча се от интернет и приятели последните 2 години, но прогреса ми не е такъв какъвто ми се иска та си мисля, че може би не е лоша идея да се тръгне на уроци. Свирил съм 2 години и сигурно имам мнооого вредни навици. Мислиш ли, че може да се направи нещо по върпроса да стане китарист от мен П.С. Все още нямам електрическа китара, но в най-скоро време смятам да си купя така, че щом я взема може да те посетя за пробен урок Цитирай
marvin the martian Отговорено Януари 9, 2009 Отговорено Януари 9, 2009 Жалко, че си от Пловдив, а не от София. Цената е много добре... даже е ниска. Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 11, 2009 Автор Отговорено Януари 11, 2009 ...Ха, не можах да си намеря темата, а тя къде била бодната, много благодаря за което . Благодаря и на всички писали за интереса. Цената ми е първото,което ми хрумна предвид обстоятелствата (нямам представа как вървят уроците напоследък в България). На разположение съм до идващия петък и после пак лятото Цитирай
L.K. Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Кольо_К, дай нещо като работно време и дати, на които ще се занимаваш с ученици. Цената далеч не е всичко, което трябва да преодолеем, за да се доберем до теб. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 2, 2010 Автор Отговорено Септември 2, 2010 Обикновено, като разбера кога точно ще се прибирам пиша в темата, за да могат евентуалните заинтересовани да си направят сметка. Но няма да се прибирам за достатъчно дълго поне до зимата. Ще пиша в темата, веднага щом има нещо ново Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 17, 2011 Автор Отговорено Юли 17, 2011 (Редактирано) Ще бъда в България от утре, за около месец и с изключение на времето от 27 Юли до 3 ти Август ще съм в Пловдив. Евентуални заинтересовани от консултации биха могли да ми пишат Цената за 1 час ще бъде 15 лева, надявам се да е ОК, защото си нямам представа от настоящите тарифи за китарни уроци . п.п. Мога да бъда полезен в области като Блус, Джаз, Фюжън, теория, импровизация, техника на лява/дясна ръка и тн, метъл не съм свирил сериозно от 93та , едва ли бих бил адекватен там, освен за начинаещи (и съм сериозно out of date ) Поздрави на всички!! п.п. За евентуалните заинтересувани: на този линк (към канала ми в Youtube), можете да чуете свиренето ми Youtube Редактирано Юли 17, 2011 от kolio_k Цитирай
mainata Отговорено Юли 17, 2011 Отговорено Юли 17, 2011 The member kolio_k cannot receive any new messages? Завявам интереса си за уроци в Пловдив - как да се свържа ако не става чрез съобщения тук? Поздрави! Цитирай
cmoko Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 И аз задавам същия въпрос , тъй като би ми бил от полза някой друг урок Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 18, 2011 Автор Отговорено Юли 18, 2011 (Редактирано) Ами откровено идея си нямам защо е така, но ще се сдобия с телефон и ще го напиша тук, надявам се още утре сутринта, благодаря за интереса и до скоро виждане п.п. Може да ми е пълен мейлбокса, току що изтрих 30тина стари ЛСта, сега би трябвало да работи Редактирано Юли 18, 2011 от kolio_k Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 19, 2011 Автор Отговорено Юли 19, 2011 Номерът ми е 0885 878 442. Лек ден на всички Цитирай
Recommended Posts