TONY Публикувано Декември 29, 2008 Публикувано Декември 29, 2008 Останах с една кутия от Ария дистер. По нейните размери бих искал да се изработи платка - 11,8 на 6,5 см. Бутона за футсуича е долу вдясно. Може и да е платката с елементите. Кутията на сериозен човек бих я пратил, ако не е от София. (наприемр харесах скриймъра на съфорумника от Русе при шотаута). Ако има желаещи за изработка - приемам оферти. Може и аз да се включа в намирането на елементите, ще ми е интересно да помагам, но сам едва ли ще се справя, затова и пускам темата. Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 29, 2008 Отговорено Декември 29, 2008 По добре си купи и кутия. За да бъде завършено изделие , а не преправян друг дистър. Цитирай
TONY Отговорено Декември 29, 2008 Автор Отговорено Декември 29, 2008 Защо ? - кутията ми е супер и е стандартна като размер... Не става дума за преправяне, а за направяне според кутия, която едва ли много се различава от всички останали. Моята коруба е същата, модела е бил с три пота, точно ще стане като за тюбскриймър. Ако е въпрос, може да тръгна да купувам оригинален, но поне за момента не е. Цитирай
TONY Отговорено Декември 31, 2008 Автор Отговорено Декември 31, 2008 (Редактирано) Никой не се включва. Да питам - колко мислите си заслужава да се даде за PCB board направен професионално с high quality FR-4 Epoxy Glass 1 Oz. copper blanks? (може да взема, повече ако има други желаещи) В моя случай, ще има лек монтажен проблем - ще трябва носеща платформа за он-оф бутона с размер 11,8 на 6,5 см. (по горната снимка - там където е бутона - има зъб в дясно който трябва да се напасне с превключвателя) И вече вътре да се вмести сриймърската платка, което мисля, че няма да е проблем - тя излиза 8 на 6 см. Даже си мисля за две платки, едната да е тс9, другата тс 808, вместо да отпоявам и запоявам 2-та различни резистора - кое е по умно, ако реша да минавам от едният на другият тип? Редактирано Декември 31, 2008 от TONY Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 То може и с щраклака да се направи да ти превключва двата режима. Цитирай
TONY Отговорено Декември 31, 2008 Автор Отговорено Декември 31, 2008 вярно, но ако е с готова платка няма да е толкова лесно. това е вариант, дори да усложнява малко нещата. Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Вместо да сложиш диста в метална кутия тип хамонд искаш да го набуташ в тази гадна кутия от друго изделие. Няма логика - тва е все едно да набутам оригинален маршал в шаси и преден панел от бг правеняк от комунизма.... В крайна сметка ще ти подаря една метална кутия тип хамонд ако тва е проблемацията ...... определено ще ти радва окото повече и ще си доволен сам за се бе си . Цитирай
emil Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 TONY, имам един правен TS във въпросната кутия за която Дими говори само че е при един приател. Ако искаш като я взема да направим някой бартер и ще имаш работещо устройство Цитирай
TONY Отговорено Януари 1, 2009 Автор Отговорено Януари 1, 2009 не е невъзможно нещо да се измисли. но моята кутия остава така, а идеята ми е да и направявя някой ефект, нищо че дими не я харесва. тогава ще си избера някой друг. нищо не казвате за платките... Цитирай
emil Отговорено Януари 2, 2009 Отговорено Януари 2, 2009 Мога да ти предложа една платка за delay, ако те интересува. Цитирай
Recommended Posts