Black Bird Публикувано Декември 20, 2008 Публикувано Декември 20, 2008 Hi Gain Guitar саунд с Am Phibia в Sampro10 http://www.nalbantov.com/Sam/Dimi_SamPRO_Amphibia.mp3 Цитирай
mengel Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Убийствен звук! Не само на китарата но и барабаните! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 21, 2008 Автор Отговорено Декември 21, 2008 Супер, радвам се, че ти хареса. Ето друга версия, с друг микс. http://www.nalbantov.com/Sam/Dimi_SamPRO_Amphibia2.mp3 Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Аааааа! Супер, ман! Жестоко звучи!! Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 Cool Добре дошъл в отбора и мерси за screenshot-a - напомня ми да си сваля новият ъпдейт (10.2). Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 Благодаря ти!!! Ще ми дадеш ли някакви насоки как да настроя аудио енджина за да наподобява най-близо този на Кюбейс, по перформънс и мониторинг? Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 При мен с Q6600 processor, 4GB & RAID 1, + RME Multiface II с Hybrid Engine-а няма никакви проблеми, вкл. и на ниски латенции от типа на 3 мс, 6 мс, етц. Нямам идея как работи обаче Кюбейз Иначе най-икономичен е Software Monitring (i.e. Economy engine, i.e. старият engine). Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 (Редактирано) И аз съм с Hybrid Engine Маудио Firewire 410 и нямам проблем, но нещо индепендънс ЛЕ като заредя един бас ими спича целия комп и забива...сега пипнах настройките за милтипроцесинга в всти-то и горе долу бива. Аз съм 4 гига рам...но не съм правил тоя суич на уиндоуса да ги ползва...дето се пишеше нещо в един буут фаил... Ти правил ли си го? Софта се държи много различно от другите , които съм ползвал. Но, кефи ме определено!!! Редактирано Декември 23, 2008 от Black Bird Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Софта наистина е доста различен Но свикнеш ли с обджектите и с шорткътите (и качеството на звука и вградените ефекти) поне за мен връщане назад няма Independence-a нещо има проблеми и при мен. Не знам от какво е, но го използвам много рядко именно заради тези забивания. Никакви проблеми с Контакт (Гаритан по-скоро), разни фрий синтс & Toontrack Superior/EZ Drummer-ите, както и със СемпълТанк. Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 И аз съм с Hybrid Engine-а - последно като тествах с един и същи VST ефект (Revalver) на всички тракове Samplitude се държеше по-добре от стария Cubase (Sx3) откъм перформанс, макар и с много малка преднина от 30-тина процента. По конкретно настройките при мен са: System Options -> Audio Options: Monitoring/Monitoring engine: Mixer FX Monitoring/Hybrid Engine VIP Buffer: 4096 System Options -> Performance: [x] Dual CPU support (още не са го преименували май, трябва да е multi cpu support) [x] ASIO Priority Boost (мръсен трик, но определено помага, интересно защо го няма при Cubase като ASIO си е тяхно отроче) [x] Deactivate Muted tracks for ASIO [x] Deactivate FX on empty or silent tracks for ASIO (тук е малко неточно описана екстрата - деактивират се ефектите там където има тишина, а не за цялата пътечка - тоест ако примерно има два фрагмента от по 30 секунди с някакъв звук, ефектите VST и вградените са активни само когато се плейват тези фрагменти, през останалото време (т.е. където е тишина) се деактивират. Това е екстра, която стана факт при Cubase 4 но за да работи в Cubase трябва ефектите да са писани с новото VST SDK 3.0, а то излезе официално в началото на тази година и реално основно вградените плъгини в Cubase 4 имат такива възможности, докато при Samplitude тази екстра работи независимо дали ефектите използват "silent detect" функциите от новото VST SDK и далеч не е нова екстра). Independance LE май е шампион по нестабилност, но като за безплатна добавка - толкоз. Samplitude им доста възможности за настройки (което понякога е и доста объркващо), има доста нещица които харесвам в него, има и нещица които не харесвам разбира се, но това важи за всеки софтуер. Разгледай скиновете на Birdline - доста добре се е справил Spyros (за съжаление са платени). Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 30, 2008 Автор Отговорено Декември 30, 2008 Мерси за инфото!!! Ето друг семпъл http://www.nalbantov.com/Sam/Dimi_Explore%...tal%20FW410.mp3 Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 А,бе момчета ,я разяснете тая амфибия какво е:вст хост от рода на кюбейс ли,ефект като ревалвер ли,компресор за крайна обработка ли ?четох им в сайта ,обаче разбрах точно едно нищо ,а няма време за съжаление да тествам,иначе звука е трепач!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 31, 2008 Автор Отговорено Декември 31, 2008 амфибия е плъгин-ефект, който върви с хоста Samplitud 10 PRO. Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Ай,ббл за отговора!с кюбейс не се отваря ,предполагам,ама ми харесва.Ще взема да я инсталирам тази да я пробвам.... Цитирай
ultramega Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 (Редактирано) Благодаря за семплите ... супер са. Сега си тегля демото Редактирано Януари 1, 2009 от ultramega Цитирай
Recommended Posts