noob_saibot Публикувано Декември 15, 2008 Публикувано Декември 15, 2008 Значи аз съм със звукова карта m-audio delta 1010lt.Мога ли примерно на Adobe Audition 3 да свира директно със синтезатора без да ползвам пулт.Без да свързвам синтезатора към пулт, при положение че съм свързал синтезатора към Midi input/output петиците.Не знам дали съм много коректно формулирал въпроса, но всяка помощ ще е добре дошла. Благодаря предварително Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 да тя си има I/O midi на картата. трябват ти само кабели и ги вързваш. Цитирай
noob_saibot Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Добре,а в настройките на адобе как да направя да свиря със синтезатора, че досега 2 ден се мъча, но без успех.Началото е трудно. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Adobe Auditon е много яка програма, но не е силна с мидитата. За мидита Cubase SX3 примерно. Цитирай
noob_saibot Отговорено Декември 15, 2008 Автор Отговорено Декември 15, 2008 Би ли дал малко повече инструкции като я сваля да се ориентирам.И другият въпрос е - трябва ли нещо да пипам от контрол панела на звуковата карта? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 контрол панела, мисля че е само за аудиото, не за миди. Ако знаеш английски, ще се оправиш. Това е от мен... Успех! Цитирай
noob_saibot Отговорено Декември 22, 2008 Автор Отговорено Декември 22, 2008 Абе човек какви кабели ми трябват за да свържа синтезатора.С инчове и жак ли?Ми свързвам синтезатора към картата ама нещо не мога да го намеря никъде не ми показва синтезатора.ПРобвах с няколко програми.Ако ми помогнеш нема да е лошо!Благодаря Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 миди кабели си взимаш... на картата имаш вход и изход.. и на свирката най-вероятно!? изхода на свирката във входа на звуковата карта.. и обратното изхода на звуковата карта към входа на свирката... Цитирай
noob_saibot Отговорено Декември 22, 2008 Автор Отговорено Декември 22, 2008 Оу това отдавна го направих.Нищо не стана.Никъде не регистрира синтезатора.Нямаше никаква следа от него.?! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Ако искаш да свириш със звуците от свирката, я връзваш с аудио кабели направо в делтата. От контрол панела задаваш азио драйвера на м-аудио и си готов. Ако искаш да записваш това, което свириш, избираш в аудишъна същия драйвер. Можеш да свириш и със звуци от виртуални инструменти - връзваш свирката с миди кабелите, отваряш си ВСТ-то в Кюбейз примерно, задаваш го като изход на миди трака и си готов. В този случай използваш синта като мастър кийборд, дори можеш да му обучиш бутоните да имат квито си поискаш функции. Но нали си наясно, че миди не е аудио? Това е само цифров код, няма как да се чуе нещо, ако просто свържеш свирката с компа с петиците. Къде го търси, че нямаше следа? Цитирай
noob_saibot Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 Ако искаш да свириш със звуците от свирката, я връзваш с аудио кабели направо в делтата. От контрол панела задаваш азио драйвера на м-аудио и си готов. Ако искаш да записваш това, което свириш, избираш в аудишъна същия драйвер. Можеш да свириш и със звуци от виртуални инструменти - връзваш свирката с миди кабелите, отваряш си ВСТ-то в Кюбейз примерно, задаваш го като изход на миди трака и си готов. В този случай използваш синта като мастър кийборд, дори можеш да му обучиш бутоните да имат квито си поискаш функции. Но нали си наясно, че миди не е аудио? Това е само цифров код, няма как да се чуе нещо, ако просто свържеш свирката с компа с петиците. Къде го търси, че нямаше следа? На мене ми казаха че в контрол панела не се правело нищо и аз го занемарих и почнах да чета инструкции на адобе,fl studio, cubase и търсех отговор.А би ли казал къде е това азио драйвъра.Някъде го бех срещал, но вече съм съкрушен.На хиляди места го срещах и сега не мога да го намеря. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Вие упътвания не четете ли, бе, хора? Там пише кой вход/изход на картата какъв е и как се връзва и с какви устройства. Кабел "инчове и жак" за МИДИ? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Картата ти поддържа АСИО2. Инсталирай драйвера и, ако не си го направил досега. Трябва да имаш диск с драйвера и некви софтчета, ако нямаш, си го дръпни оттук: http://www.m-audio.com/index.php?do=suppor...serie_ID=1#tabs И избери този драйвер от контрол панел, аудио дивайсес. Успех! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Човек ти един миди кабел неможеш да подкараш... по-добре намери някой да ти свърши тая работа, че само се затапваш още повече, като постваш такива въпроси! Дано не прозвучи критично, но...... Цитирай
Recommended Posts