Sieger Публикувано Септември 6, 2005 Публикувано Септември 6, 2005 (Редактирано) След толкова много чакане най-накрая Уейвс "треснаха бахура връз бухчата" и по форуми се носят разни слухове, че продукта (сиреч бахура ) бил на много високо ниво... Все пак е правен съвместно с PRS (които пък казват, че начина по който щели да се записват албуми щял да се промени)... Та тръгвам аз да си тегля демото при което кефа ми бе секнат от неприятния факт че и безплатното вече не е безплатно... Трябвало да имам I-Loc! Та има ли някой сред вас който да го е пробвал по някакъв начин и ако да, да каже какъв е и да сподели впечатления! Интересно ми е да разбера дали ще се преборят със свирепата конкуренция от страна на IK Multimedia (ако изобщо Амплитюб излезе) Редактирано Септември 6, 2005 от Sieger Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 надали ще е трудно да се преборят при положение, че ИК се отказаха от борбаата и е малоумно да ти трябва илок за демо на продукта... така сами си го вкарват от зад и то сериозно... тяхна си работа де Цитирай
Sieger Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 надали ще е трудно да се преборят при положение, че ИК се отказаха от борбаата и е малоумно да ти трябва илок за демо на продукта... така сами си го вкарват от зад и то сериозно... тяхна си работа де Няма да има Ампли 2 така ли? А иначе наистина е малоумно... Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Ампли 2 има отдавна доколкото знам. Въпроса е дали ще има 3? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 В крайна сметка не знам какво решиха... последното инфо от теб го имам. ecm епа прати го тогаз Цитирай
Sieger Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 Ампли 2 НЯМА! (все още) @Sturmfuhrer: Бате снабди ме с демото на Вейвс ГТР!!! Ти си в тез среди пък и няма нещо което да не можеш да намериш (с изключение може би на тремоло арма за Ибанец-а) Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Уф забраил съм за трема, деба... а с това не мога да те снабдя без илок или там както се казваше. Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Мисля, че преди доста време свалях някакво ампли което претендираше, че е 2, ама аз понеже така и не го ползвах, наистина не съм сигурен дали не е фейк - най-добре да се провери на сайта на ИК. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 проверяваме от 4-5 месеца Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Мисля, че преди доста време свалях някакво ампли което претендираше, че е 2, ама аз понеже така и не го ползвах, наистина не съм сигурен дали не е фейк - най-добре да се провери на сайта на ИК. Фейк е. И аз го дръпнах, ама си беше старото говно, увито в нов вестник. Демек, Warez installer-ът му претендираше, че е двойката, ама то пак си беше версия едно и нещо. Цитирай
Sieger Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 (Редактирано) Мисля, че преди доста време свалях някакво ампли което претендираше, че е 2, ама аз понеже така и не го ползвах, наистина не съм сигурен дали не е фейк - най-добре да се провери на сайта на ИК. Фейк е. И аз го дръпнах, ама си беше старото говно, увито в нов вестник. Демек, Warez installer-ът му претендираше, че е двойката, ама то пак си беше версия едно и нещо. Най-нелепото от цялата ситуация е, че ако случайно Amplitube 2 не излезе, а Уейвс продължат да се правят на лай*а (също така H2O не направят нищо по въпроса ... шегувам се) ще трябва да се задоволим с идващия ПЛАТЕН ъпдейт за Гитар Рига! Тоест за следващите 2 годинки оставаме без "нов революционен софтуер"... ЕДИТ: По форуми пише че Ампли бил отложен за Септември месец (тоест този месец). Това го написа някав пич, който май има познати в ИК или нещо такова... А да видим Редактирано Септември 8, 2005 от Sieger Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 На бас, че след 2 седмици ще напише, че идва Октомври Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Мисля, че преди доста време свалях някакво ампли което претендираше, че е 2, ама аз понеже така и не го ползвах, наистина не съм сигурен дали не е фейк - най-добре да се провери на сайта на ИК. Фейк е. И аз го дръпнах, ама си беше старото говно, увито в нов вестник. Демек, Warez installer-ът му претендираше, че е двойката, ама то пак си беше версия едно и нещо. Ахъм. Значи това ме е заблудило щото аз тогава го инсталирах и само го пуснах да погледна и наистина си изглеждаше съвсем като стария та се чудех кое му е новото. Цитирай
Ivo Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 ако някой може да помогне. при инсталиране на Waves Guitar Tool Rack накрая се появява съобщение "could not find DSP manager .dll file" и след това не тръгва и самия plugin. конфигурацията ми е с Creative Live Value саунд карта, KX codec и ASIO FX processor Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 При инсталациятя има на едно място където се появяват две отметки VST - нещо си и DSP - нещо си горната отметка демек DSP /така мисля пишеше / не трябва да е отметната Поне при мен така стана Цитирай
Recommended Posts