Baby Thomas Отговорено Декември 27, 2008 Автор Отговорено Декември 27, 2008 Аз и аз си поръчах. Не се сдържах при ниския курс на паунда да не напазарувам. Дано са читави, че сега бях на лайв мюзик и не знам как ще спя с това пищене в ушите... Като дойдат дано е по-скоро) ще докладвам каква е хавата. Цитирай
makedonetsa Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Памук му е майката !! Преди време ползвах и Аз какви ли не тапи, но с тях e не хигиенично ! Може, но трябва да хвърляш тапите след всяко използване което звучи не рентабилно !? Казвам това защото си направих страшна инфекция с тапите и лекар ми каза - памук и после в кофата !! Памука трябва да е на големи тампони, за да не остават от него власинки в ухото ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Тези скъпичките могат да се мият, така че проблемът с инфекциите отпада. И вършат работа, честно казано. Цецо, весели празници и хубава нова година. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 (Редактирано) Е, не мога да разбера защо трябва да свирите с банани в ушите! Да сте видели Били Кобам да си пъха неща по тях? Или Пат Мастелото?/ кой е па тоя?/ Тапите убиват разни честоти/предимно високи/ и тупанджията не винаги е наясно как точно свири. Мисля,че трябва да се избягват максимално. Освен това за тренировки вкъщи има хубави практис падове. / И не ми се сърдете за коментара - аз съм потърпевш./ Редактирано Декември 27, 2008 от yotzzo Цитирай
makedonetsa Отговорено Декември 28, 2008 Отговорено Декември 28, 2008 Тези скъпичките могат да се мият, така че проблемът с инфекциите отпада. И вършат работа, честно казано. Цецо, весели празници и хубава нова година. Да де ! Мойте бяха от тия дето се мият , ама излиза че не могат много хубаво да се измият и се почнаха едни лекари едни капки повече от месец ! Що се касае до Били Кобъм и т.н, сигурен съм, че всички тези хора взимат мерки да си пазят слуха ! Ако не на сцената то при репетиции в къщи задължително иначе вече щяха да са глухи ! Ако свириш обаче веднъж или два пъти в седмицата, може и без тапи да минеш ! Мерси за пожеланията ! Весели празници и на теб sa6tiat !! Днес може и да се видим на концерта, ще гледам да мина ! Цитирай
iffo1024 Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 Интересни коментари... не знам кой ползва и кой - не, но аз определено се нуждая. Дори да игнорирам останалото, райда продължава да ми звучи в главата, поне час след репетиция! Пропуснах да спомена, че моите ЕР-20 пристигнаха още преди Коледа. Много съм доволен - пропускат всички честоти (доколкото аз мога да преценя) и всичко звучи съвсем нормално... само по-тихо. Като цяло не намалят звука колкото дунапренените на 3М, но пак е достатъчно тихо. Гумените части се вадят и мият лесно - изсъхват само за няколко минути (оказа се че останалото не трябва да се мокри, заради мембраните вътре) Цитирай
iffo1024 Отговорено Декември 30, 2008 Отговорено Декември 30, 2008 Памук му е майката !!Преди време ползвах и Аз какви ли не тапи, но с тях e не хигиенично ! Може, но трябва да хвърляш тапите след всяко използване което звучи не рентабилно !? Казвам това защото си направих страшна инфекция с тапите и лекар ми каза - памук и после в кофата !! Памука трябва да е на големи тампони, за да не остават от него власинки в ухото ! Благодаря за съвета относно инфекциите - ще го имам предвид. Аз по принцип си почиствам ушите със спрей и мия тапите след употреба... не вярвам че след измиване с почистващ препарат би останало нещо по силиконовата част на тапите, но ще гледам да ги чистя по-добре! Цитирай
joto Отговорено Януари 4, 2009 Отговорено Януари 4, 2009 О, задължително с тапи пичове. Особено на групова терапия - - щото после Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 6, 2009 Автор Отговорено Януари 6, 2009 И моите са вече тук. Много съм доволен и май ще правим една масова доставка за феновете покрай мен! Впечатленията ми са следните: много удобни, не убиват, лесно се поставят и махат изработката изглежда супер. Засега тествах само с МР3 на Хай-Фай колони, но смятам, че и на репетиция ще е ОК. Високите малко чезнат, а средите идват повече, нещо като EQ се получава като ги сложиш, но не е неприятно. Те са правени за лайв, а не за слушане в къщи и предполагам, че на репетиция/концерт ще се държат дори още по-добре! Цитирай
Recommended Posts