carnalsoul Публикувано Декември 7, 2008 Публикувано Декември 7, 2008 Абе честно да ви споделя аз си поддържам китарките лъскави само с едно парцалче и малко Pronto не , че нямам пари да си взема един полир и восък но просто ... си мисля , че сегашните ми китари не заслужават толкова грижа (което е грешка ) МОЛЯ споделете как вие "колеги" си поддържате лопатите чисти Цитирай
dip4ikov Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Ба поддържане.Само за дрънкане е китарата.Иначе аз моята само с парцал я лъскам А струните заради различните климатични амплитуди вкъщи вече ги мия с някво препаратче на Дънлоп.Общо взето само тази лесна поддръжка ми пази китарата в добро състояние! Цитирай
ultramega Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Ей тези неща си вършат работа. Имам един комплект за Фингърборд и за тяло, ама калпазанина си е калпазанин Ползвал съм ги един два пъти само.. Цитирай
sasoh Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Преди свирене си мия ръцете, накрая с едно парцалче микрофибър минавам колкото да изчезнат отпечатъците и евентуално някакви други замърсявания. Най ми е гадно като хвана мазна китара Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Ей тези неща си вършат работа. Имам един комплект за Фингърборд и за тяло, ама калпазанина си е калпазанин Ползвал съм ги един два пъти само.. да аз точно тези "химикали" смятам да си зимам от 2-3 месеца насам нооо...все смятам , че има нещо по-важно Цитирай
ultramega Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Ами да ти кажа не всеки би сметнал за рентабилно Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 Според мен имаш ли инструмент хубав или не (като в моя случай ) трябва да се грижиш за него Цитирай
ultramega Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Във всеки един контекст си прав... Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 (Редактирано) Абе аз имам 3 китари първата ! - на баща ми кремоната 37 годишна е точно страшна за съжаление аз съм левак и не ми е удобна нормалната кремонка и все пак е лъскам заедно със другите китари втората - една класическа китара един човек ми е подари щото ме видя със моята кремона че се разкарвах третата - наскоро си е купих единствената ми нова китара за съжаление нисък клас Stagg http://www.staggmusic.com/products/product...k&oneid=465 кво да прайш сиромах човек та за тия китарки все пак си полагам всяка седмица грижа ей така неделя вечер като традиция ми е станало да си бърша дъските Редактирано Декември 7, 2008 от carnalsoul Цитирай
ultramega Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 за съжаление аз съм левак и не ми е удобна нормалната кремонка и все пак е лъскам заедно със другите китари Дано не си левак наистина че тогава няма да има удобна китара за теб... Виж левичар е друго Цитирай
carnalsoul Отговорено Декември 7, 2008 Автор Отговорено Декември 7, 2008 добре де левичар съм си .. но в някой отношения съм левак примерно - реженето на ... сирене Цитирай
Valserp Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Ами да ти кажа не всеки би сметнал за рентабилно Абе много бавно се хабят, пък тубичката за струни ми върши много добра работа Препоръчвам Цитирай
jorko123 Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 и аз съм със дънлоп.Дветубички-карамбула крем и някакво за блясък в комплект.Мисля сега да си взема нещо за фретборда но ще мисля по нантатък Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 И аз съм със сетче на Дънлоп. Повече от две години ги ползвам, не се е изхабило нищо. Даже се чудя дали да не ги хвърля и да си купя нови, че знам ли дали не са гангренясали нещо вече... Цитирай
jorko123 Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 И аз съм със сетче на Дънлоп. Повече от две години ги ползвам, не се е изхабило нищо. Даже се чудя дали да не ги хвърля и да си купя нови, че знам ли дали не са гангренясали нещо вече... хаха ти ан ебавка го казваш ама все пак според мен това чудо неможе да граняса 'само' за 1-2 години.Имам предвид че производителите знаят че не всеки ден си къпим китарите в техните препарати и са ги направили по-дълголетни Цитирай
Recommended Posts