Evtim Djerekarov Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Много добре рисуваш и имаш въображение. Ако работиш с хора, които лакират добре със здрави лакове отгоре, може да дам една китара за малко пиниз идните месеци . Иначе, като гледам първите снимки и душата ми се изпълва с грешни помисли... Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 31, 2008 Отговорено Декември 31, 2008 Иначе, като гледам първите снимки и душата ми се изпълва с грешни помисли... И при мен е така. Бях сигурен, че едното пиче с боядисаните цици съм го виждал някъде. После видях, че е снимано във ВТ и работата стана ясна. Готина аерография. Аз също работя по една китара, която може да има нужда от оптичен тунинг. Цитирай
savov Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Прекрасни неща! Скоро ще си взимам нова китара(акустична) и най-вероятно ще ти дам нея за преобразяване... Нали може да Ви се има пълно доверие...защото това ще е чисто нов и все пак не много евтин инструмент...и ми се иска с нея да се представям за напред!?! Започвам да търся картинки вече... Ще се свържа с теб по телефона. До скоро... Цитирай
Ivita Отговорено Януари 5, 2009 Автор Отговорено Януари 5, 2009 Хей, къде ми изчезна мнението та бях отговорила на повечето въпроси: Относно дали можа да ни се има доверие, н емисля че аз трябва да го казвам и няма как да ви обедя, но ДА може Работим с качествени лакове и бои, за мен рисуването е мого важно и държа на качеството Много се радвам, че ви харесват нещата ми, Благодаря много Цитирай
Ivita Отговорено Януари 15, 2009 Автор Отговорено Януари 15, 2009 Да споделя с вас един проект ето я преди: А ето я сега, но несглобена, предполагам като си я сглоби Ненко ще пусне повече снимки Цитирай
vlex Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Въх... Ако това, което виждам са артефакти по лака, а не прашинки отгоре СЛЕД изсъхването му.... лошава работа... Аз поне не бих се гордял с подобно лакиране... Дайте най-добре по-детайлни (не само като размер, но и по възможност тоя път на фокус) за да видим каква е хавата точно... Поздрави, Влад Цитирай
Ivita Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Това, което виждаш са отпечатъци от пръсти, тъй като кожата е мазна и оставя следи по гладка повърхност Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) По-детайлни снимки ще свършат добра работа. vlex - ако китарата е само пръскане, без корекция на дефектите и портокаловата кора с водна шкурка, то такива артефакти често има, особено ако помешението не е внимателно обезпрашено. След това се оправят, ако няма големи количества прах. И на мен ми е интересно какво са тия артефакти, защото поне на тези снимки не може да се каже. Всъщност, май трябва към него да се обърна, че китарата вече е в него. Между другото, какъв точно лак ползвате за покритие и колко ръце пръскате? Редактирано Януари 16, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Ivita Отговорено Януари 16, 2009 Автор Отговорено Януари 16, 2009 Нямам по-подробни снимки и чесно казано не мога да разбера за какво говорите, кои са тези артефакти - точките ли имате предвид, ако е така това са ефекти не дефекти Цитирай
vlex Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 Дано. Защото изглеждат като частици прах попаднали между ръцете лак. А това е кофти момент. Чакаме снимките с голяма резолюция Евтиме, бе не е чак портокалова кора, защото се вижда, че има добър гланц по грифа например, но по тялото тия точки ме фрапираха направо... Поздрави, Влад Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Е, момичето не може да снима китарата с висока резолюция, понеже вече не е в нея. Ще видим китаристроителя в другата тема дали ще даде снимки. На мен лично рисуването по китарата страшно ми хареса и ако взема една китара, преди да ми я купят под носа, мисля да се възползвам от услугата. След като видяхме една изрисувана китара, вече спокойно може да се каже, че се получава много добре! Редактирано Януари 16, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Fenix Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 само на мен ли точките ми се виждат като отблясъци? От толкова далече, за да е песъчинка, трябва да е ОГРОМНА песъчинка... Цитирай
vlex Отговорено Януари 17, 2009 Отговорено Януари 17, 2009 Ми, феникс, кво да кажа? Има и МНОГО прашни помещения Мда, поне разбрахме, че са строго желан ефект и то, получен със зор. Оказаха се просто бели пръски/точки имитиращи звезди. Получава се добре. Евтиме, ако вземеш пръчката и я даваш на девойката да не забравиш да споделиш как става Поздрави, Влад Цитирай
Ivita Отговорено Януари 24, 2009 Автор Отговорено Януари 24, 2009 Айде, въпреки че ме оругахте и нарекохте "лаик" аз пък няма да се откажа. Искам да випокажа последното си творение: Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Както казах преди -имаш око, ръка и подход към аерографа! Песа ми харесва, макар и да изглежда малко....гладен П.С. Това е дреха, която се предполага,че ще се пере. Не се ли замазва или изтрива рисунката след пране? К. Димитров Цитирай
Recommended Posts