pendejo Публикувано Септември 1, 2005 Публикувано Септември 1, 2005 пускам ви линчец със записи на група Млък! това са само някои от нещата, понеже останалите са с ужасяващ запис http://www.bleedingnose.net/mluk/ приятно слушане! :violin: Цитирай
anadem Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 млък рулират ама къв е тоя сървър колко бавно дърпам не е истина Цитирай
Katsko Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 само искам да вметна че барабаниста на Млък е ГОЛЯМ :green: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Верно е голям бате ама мнооооооооооооого голям Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Улалаа Мноо ДОбро!!! Слушате май доста System Of A Down. Няма лошо. Мене най ме накефи Кафяво. Освен това саунда мачка! Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 (Редактирано) Дръпнах песните, респект Яки текстове, шантав стил + яки рифове и звука е приличен (малко касата не се чува ама карай). Евала Едит: фен съм ви ! Ляляляляяя ляляляляляяя пхаха Редактирано Септември 2, 2005 от sw1tched Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Чух млък на берксток-а и много се изкефих няма просто такава банда !! евала им Кога ще имат концерт някъде? Цитирай
jFog Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 (Редактирано) ебаси якото и лудото ко пого става на т'ва не е истина направо Редактирано Септември 2, 2005 от jFog Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 пускам ви линчец със записи на група Млък! това са само някои от нещата, понеже останалите са с ужасяващ запис http://www.bleedingnose.net/mluk/ приятно слушане! :violin: Айде качвайте ги и gmai-а тия неща, че аз немога да тегля от другаде Обяснено е как става в темата МЯСТО ЗА АВТОРСКА МУЗИКА бЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 аааааааааааааааааааааааааааааааааааа дръпнах ги Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Леле МЛЪК са супер банда, много съм фен!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Малеееей слушах ги. Не е истина колко е добро Цитирай
adXok Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 малиии, ебати корчето Аз имам някаква песен Песен за Любов... голем пънки кор! С такива подвиквания масови... баш за съвместно куфеене! ла-ла-ла... Само за Любов... ла-ла-ла! Цитирай
pendejo Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 пичове, много ви благодаря за милите отзиви! :green: надявам се, че октомври ще посвирим някъде из софия, ще ви известя и дано се видим.. пс: аз съм китаристът на групата , а барабанистът ни наистина е ГОЛЯМ Цитирай
Recommended Posts