Jump to content
Българският форум за музиканти

pendejo

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

pendejo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Здравейте, някой знае ли, дали в Бг може да се купят графитен нът и string trees за страт? Видях, че има в Томан, но от musicworld ми казаха, че могат да приемат поръчката чак след 10.01 заради празниците. Някой?
  2. Здравей, продаде ли баса? С пасивна електроника ли е?

  3. здравейте, кубето ми издава странни звуци, постоянно пращене все едно търсиш радио станция. Става за свирене, но това пращене ту се усилва ту намалява и влиза в записа... ако има някой, който се занимава с ремонт на кубета, моля да ми пише на лс. ) Благодаря предварително. Става въпрос за София. поздрави, Георги
  4. здравейте, ще се радвам да прочета мнения от вас за сета: http://snd.sc/dSKS2h
  5. привет бих помолил Никифена, но си търсех някой, който се намира в софия, че ми е по-близо имам проблем с камионче dan-echo на danelectro. изглежда така: http://roselanemusic.com/WebRoot/StoreDail...CE5/danecho.jpg ефектчето не иска да проработи с батерия, а понякога изключва и когато е вързано с 9-волтово захранване. сигурен съм, че има някой, който разбира от тия неща и би се наел, да го прегледа и ако е възможно - поправи? благодаря предварително! поздрави.
  6. Мерси! твоето дилейче влиза в употреба здравата много му се радвам
  7. Записах си вкъщи на компа разни идейки и ги качих тук: http://www.myspace.com/medicatation Който има желание, да преслуша Поздрави
  8. Какво става, момчета? Няма ли някой който да може да помогне?
  9. Китарата се намира в София. Благодаря за съветите, но кажете все пак къде или при кого мога да я занеса, за да я погледне някой, който се занимава с такива неща и да каже ще стане ли, или не. Overdrive, това с глупостите за 2 драскотини можеше наистина да го "пропуснеш" човекът държи китарата му да си изглежда като нова и това си е негова работа.
  10. Здравейте, можете ли да препоръчате някой (професионалист), който може да реставрира китара - US Fender Stratocaster Highway One, тук можете да видите характеристиките: http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/ca...tml?language=fr китарата е одрана ето тук: http://img88.imageshack.us/my.php?image=imag0058ox8.jpg собственикът на китарата държи тези драсканици да се заличат, аз съм поел ангажимент да намеря човек, който обаче трябва да гарантира, че китарата ще стане като нова (ще използва абсолютно същия лак, който е посочен в характеристиките и т.н.), иначе просто няма смисъл да се захваща. надявам се, да се намери кой да помогне smile.gif П.С. съжалявам, че темата се дублира, но пуснах първо в раздел "китара".
  11. http://myspace.com/mlyk първите две в плеъра са нови
  12. ^ верно?? значи все пак ще бачка, а и дори вече работи?!! и никъде не се споменава? аз поне не съм видял..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.