stormblastt Публикувано Ноември 18, 2008 Публикувано Ноември 18, 2008 (Редактирано) Здравейте! Все още събирам пари и мисля да си зема някой яка китарка...там е работата,че съм левичар и нямам особено голям избор на модели, привърженик съм на тези три марки : BC Rich, Jackson i Ibanez, досега съм свирил на нисък клас на Ibanez. А това са ми любимите модели от трите марки(които ги има за лява ръка) http://www.thomann.de/de/bc_rich_nt_warlock_onyx_lh.htm http://www.musik-service.de/ibanez-rg-370-...95745150de.aspx (за тая не мога да разбера а не намерих и характеристика дали това е Floyd Rose ) http://admin.jacksonguitars.com/images/pro...03160878_md.png (цвета ще е черен) Свиря дет и блек и действително ми трябва нещо, което хем да вади адски добър ритъм, хем да пеят солата . Ще помоля да помогнете с мнения и впечатления, да споделите някой друг отзив, който на каквото е свирил Редактирано Ноември 18, 2008 от stormblastt Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Айбънец-а е от по-нисък клас - автоматично отпада. Аз бих избал Джаксън-а, защото съм имал и знам, че тази китара няма да те остави - можеш да разчиташ на нея. БиСи Рич-а също не е лош избор - ако имаш как да ги пробваш, виж коя ти е по-удобна Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Абее...много ясно, че от тея три китари Jackson USA RR1 е най-добър. Различен клас са, и като качество и като цена. Бъди по-конкретен Цитирай
sasog Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 ^100% съм съгласен Доуточни се и ще получиш по-смислени отговори.А между тия три китари няма съмнение според мен-РР1 и то не само защото и по принцип съм луд фен на тоя китарник Като казваш, че все още събираш пари...наясно си с цените, нали ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Пробваш и чуваш... Ибанеца наистина е нисък клас и май отпада - избери си по-скъп модел за сравнение. Иначе между другите две - само ти можеш да си избереш, а повечето мнения, които получаваш са базирани на личен вкус. Най-добре потърси из тубата най-различни семпли(по възможност записвани от притежатели, не рекламни видеота) и си избери тази, която ти харесва повече. Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Е, не е баш тъй...Jackson-a е с около 3 пъти по-скъп от BC Rich-а и това не е всичко... Цитирай
Gregg Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Според мен тези три китари не могат да се сравняват една с друга. Всъщност аз там виждам само една китара... Цитирай
stormblastt Отговорено Ноември 18, 2008 Автор Отговорено Ноември 18, 2008 Благодарен съм, че ми писахте, а иначе наистина чак в последствие видях за Jacksona че е мн скъп :/, така 4е колкото и да ми се иска май няма да мога да си го взема, za Ibaneza това е възможно най-високият клас, който се предлага за лява ръка по каталозите, така че ми остава да избирам само между Warlock-a и Ibaneza :/ , и така като прочетах коментарите май (след като Jacksona няма да мога да си го купя на тая цена и след като посоченият Ibanez е най-далече да се сравнява с другите две) не ми остава друго освен Warlock , просто повече от 1000 лв не мога да отделя :/ Благодаря ви все пак! Цитирай
inqubus Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Само нямам идея какви са тези BDSM humbuckers, ако някой от колегите има впечатления от тези адаптри може да сподели Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 (Редактирано) А, ама сега като се загледах, тоя BC Rich не е никак зле - neck through конструкция, като е снабден с OFR тремоло. Според мен си струва за тези пари. Иначе гледах Jackson RR1T из нетя, много яко, обаче и много скъпо, а и BC Rich имат в тоя ценови клас... Редактирано Ноември 18, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Щом свириш блек и дет метъл едва ли ще има нещо, което да ти се вписва повече в стила от бс рич-а. По принцип уарлока е такава брадва, че е малко необичайно ако изкараш нещо от нея, което е различно от брутално. А относно адаптерите - пасивни са и ги слагат на всички китари, освен ако не е EMG или нисък клас китара. Не е и проблем да сложиш някакви други адаптери след време, все пак щом си заделил към 1200 лева за китарата. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Само нямам идея какви са тези BDSM humbuckers, ако някой от колегите има впечатления от тези адаптри може да сподели Това са много приятни хъмове за шумен метъл. Ако някой продава такива извадени не от bronze series B.C.Rich бих ги купил да ги сложа на друга китара. Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Имам един малко нуубски въпрос който ще е каква е разликата м/у активни и пасивни адаптери? Благодаря предварително ако отговорите Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 (Редактирано) Потърси съответната тема(има няколко такива едноименни) и прочети отговорите. тема1 тема2 тема3 тема4 тема5 тема6 Редактирано Ноември 19, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 19, 2008 Отговорено Ноември 19, 2008 Аха,много благодаря,съжалявам за че не проверих преди да пиша Цитирай
Recommended Posts