ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Окс, права си за флууда, а иначе прави к'вото ти е приятно. Ако някой от модераторите не го мързи, моля да изтрие последните няколко безсмислени поста! Цитирай
Dogy9006 Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Аре 6 ти.Засега. само че си трайте... да не разбере Dogy9006 сори вече го прочетох аре да не е 6-ти щото тогава ще съм на планина Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Предлагам да е на 8-ми четвъртък вечрта към 8.00 в центъра на София...за по-точно ще се уточним.Който е ЗА да си сложи пръстите върху клавиатурата...тази на компютъра де и да пише...наздраве!!! Цитирай
Dogy9006 Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Предлагам да е на 8-ми четвъртък вечрта към 8.00 в центъра на София...за по-точно ще се уточним.Който е ЗА да си сложи пръстите върху клавиатурата...тази на компютъра де и да пише...наздраве!!! Наздраве навит съм Цитирай
miro Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 Мнем четвъртък съм на работа.Аз предлагам петък или събота,или неделя. Цитирай
progressive Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Мнем четвъртък съм на работа.Аз предлагам петък или събота,или неделя. аз неделята май няма да мога... но петък или събота май съм фрий... Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 ОК.Тогава петък 8.00,София-центъра?Навити? Хайде тогава по още една бира...наздраве!!! Цитирай
progressive Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Навит! и аз съм навит, но ще кажа със сигурност дали съм свободен след няколко дни. а иначе по самата тема: само това ли сме или другите нещо се поуплашиха??? Цитирай
skipra Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Макар да не се занимавам много сериозно и професионално, все пак бих могла да се впиша в групата 'Клавиристи' Бройте ме и мен към по-младите! Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 И аз съм такъв дето се опитва да го свири на клавишни Години 22 без 4 дена....което ще рече, че и аз не съм свободен на 6-ти Иначе насрочете някаква среща и най-вероятно ще дойда...само добре помислете за място, щото петък 8:00 не е добро време за търсене и намиране на място за бира Цитирай
Dogy9006 Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Петък, 9.9 - да. Ми айде тогава съм свободен бройте ме и мен Цитирай
miro Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 Айде засега остава 9 септември.Очаквам всички да потвърдят и да кажат някакъв приличен час след 18 часа Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Аз принципно съм навит, но ме притеснява, че е петък и ще е много трудно да се намери място да седне голяма компания! Цитирай
Recommended Posts