progressive Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 а,софия,нещо не ми се идва.за това ви каня накрая да не се стигне до компромис- някъде по средата да се срещнем... Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 София или ме губите (не че съм много ценен) все ми е тая само да знам по рано Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 Аз съм за през седмицата,вечер,в София...и да не е на 6-ти... Цитирай
MadHatter Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 специално ще е на 6-ти и специално няма да се съобщи на Dogy9006!!! Цитирай
Dogy9006 Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 специално ще е на 6-ти и специално няма да се съобщи на Dogy9006!!! Ок навит съм Цитирай
progressive Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Аре 6 ти.Засега. само че си трайте... да не разбере Dogy9006 нещо много се разводнихме... верно кажете, кой има желание за такава среща и кога може!!! а и може още някой да се престраши да вземе участие в темата защото ако сме само това... лошо... :think: Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 (Редактирано) Приемате ли и по неко и друг заблуден басист - прохождащ клави(ату)рист? (Аз не за друго ама видях, че мацката ша доде пък така реших да я видя...). Ама и аз не бих могъл баш на 6-ти. Ама примерно края на следващата седмица - 9-ти, 10-ти и т.н. - става. Редактирано Септември 1, 2005 от ecmjazz Цитирай
progressive Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Приемате ли и по неко и друг заблуден басист - прохождащ клави(ату)рист? (Аз не за друго ама видях, че мацката ша доде пък така реших да я видя...). Ама и аз не бих могъл баш на 6-ти. Ама примерно края на следващата седмица - 9-ти, 10-ти и т.н. - става. ами то май MadHatter още не е казала дали ще да дойде... е? Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Абе аз се пошегувех естествено. Ще дойда дори да няма нито една луда мразачка. Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 оопс, грешка, имах пред вид луди шапкарки.. Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 охооо...тука нещо правите планове без мене а??.... и ecmjazz,едтивай си постовете за да не се окажат изтрити в един момент.аз не знам кога и защо и как и тн дали мога да дойда.тъй че правете срещата,аз ако мога ще се дотреса! Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 я колко заплашително си могла да звучиш - ама само не разбрах кое те притеснява в постовете ми. а иначе, сори - то май чак те стреснахме та за това май се отказа от срещата, а? Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 какво ше правя аз си е моя работа и не смятам да го обсъждам във форума!освен това като постваша така правиш флууд.това ме притеснява!и ако обичаш не създавай такъв офф-топик...ок???и нямам лоши чувства към никой да спомена все пак Цитирай
Recommended Posts