_CBR_ Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 здр по случай преброяването да кажа, че и аз съм пианистка на 14 от Горна Оряховица П.С. Форума е супер Цитирай
miro Отговорено Септември 9, 2005 Автор Отговорено Септември 9, 2005 Само тази вечер!Среща 19ч на Кино Одеон.Айде довечера ще се видим най-после. Цитирай
Topsun Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 пичове,аз съм възпрепятстван,но ако искате може другата седмица да се видим преди концета на Incognito.sorry за тази вечер и приятно прекарване Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Гадове мръсни! Искам и аз на Инкогнито! Обаче за да ви е гадно - аз пък другата седмица съм на Jamiroquai! Цитирай
allegro Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 E, SyberGene, стига бе. Аз от 12 години ги чакам Jamiroquai :wall: . Е, все пак и Incognito не съм ги чакал по-малко, още повече, че миналия концерт го пропуснах :wall: :wall: Цитирай
Moki Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Дайте да вземем да се преброиме!И пишете кой от къде е,за да си направим една среща...евентуално.Айде и със здраве. Ае аз съм на 17 е не съм уникален но пък обичам да си избухвам зад клавира от туй по добро няма! Цитирай
SGEORGE Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Е сбирката премина успешно!Пихме бира и се веселихме!За недошлите...изпуснахте як купон,ама пак ще има... И едни специални благодарности на Миро, че ни събра на това парти! Цитирай
Topsun Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 дано скоро да се вкюча и азно как да стане като съм зает през по-голямата част от деня и нощта?надявам се да ми дойдете на гости в пловдив или аз като имам път към софето да се видим.ще координираме нещата.радвам се,че сте си прекарали готино.едно наздраве от мен ! Цитирай
miro Отговорено Септември 12, 2005 Автор Отговорено Септември 12, 2005 Благодаря на всички,които дойдоха!Мисля,че и занапред ще имаме подобни срещи. Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Благодаря на всички,които дойдоха!Мисля,че и занапред ще имаме подобни срещи. Трябва си...и занапред ще се събираме! Цитирай
Dogy9006 Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 Ми добре си прекарахме (като изключим един разговор от едната страна на масата до другата ) Цитирай
progressive Отговорено Септември 13, 2005 Отговорено Септември 13, 2005 малко със закъснение... и аз съм на мнение че си изкарахме много добре и скоро може пак да направим подобна среща... Цитирай
yourkiller Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 оп, тука да се разпише един сравнително нов и аз съм клавирист, на 20... ако пак правите среща с удоволстие бих си докарал задника и аз Цитирай
miro Отговорено Септември 14, 2005 Автор Отговорено Септември 14, 2005 Здрасти.Имаш невероятна снимка!!! Цитирай
Recommended Posts