ronia Публикувано Ноември 11, 2008 Публикувано Ноември 11, 2008 (Редактирано) Трябва да си много голям, за да покажеш на публиката в залата с всички възможни средства, че в момента НЕ пееш на живо! Браво на Роб Бърч! ГОЛЯМ е! А тази телевизия какво по-точно си мисли - че истинските звезди ще коленичат пред нейното величие ли, що ли? Умрях си от кеф! Някой друг гледа ли го? Редактирано Ноември 11, 2008 от ronia Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Аз случайно го уцелих. Голям смях, обикаляше като хеликоптер из залата... Цитирай
ronia Отговорено Ноември 11, 2008 Автор Отговорено Ноември 11, 2008 пичът си Е хеликоптер но предпочита да пее, а не да се преструва... Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Хе, не съм го гледал но звучи добре ! В тази връзка Насо Русков с Babyface Clan беше направил същото преди доста години. Бяха ги поканили за новогодишната или коледна програма на БНТ, не помня, при което на средата на песента всички пуснаха инструментите а Насо Русков извади листче с надпис "Свирим на плейбек" пред камерите и остави микрофона Беше гот, особено защото публиката която бяха накарали да танцува наоколо упорито се опитваше да не забележи какво става и изглеждаха много объркани горките Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 ^ хахахах сещам се за въпросното "шоу" беше голям майтап наистина с Русков ... сещам се и за група ПИФ веднъж бяха излезли на плейбек всеки взел инструмента на другия и се правеха че свирят...най смешен беше китариста Ванката, който е 3 глави по нисък от Любака - пианиста и клавира му беше до гърдите веднъж и с моята екс група се лигавихме така по Нова ТВ...беше за някаква класация не помня Цитирай
Rock Forever Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 (Редактирано) Eee изпуснал съм значи Евала на пича иначе Едит: Намерих го във Вбокса и се размазах Редактирано Ноември 13, 2008 от Rock Forever Цитирай
VERSUS Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) Това е линк към нещо друго, но със същото послание П.п. Това също (не съм фен на групата, но Брус е пичага) - Редактирано Януари 31, 2010 от VERSUS Цитирай
Opeth Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 А по-жалко нещо от това да накараш изпълнителя, който си поканил, да ти пее на плейбек - няма. За някоя звезда, която името си не може да каже без плейбек и само може да се усмихва на публиката, разбирам, ама да накараш талантлив музикант да се прави на клоун на фона на запис е грозно, а и малко обидно. Тъпо е, че става все по-често срещана практика. Всеки, който го прави си заслужава гаврата. Бях гледал Babyface Clan по БНТ тогава, но бях малък и не подозирах, че от БНГ може да са толкова зле, та не разбрах какво става - чудех се защо пеят на плейбек след като не им харесва. Още по темата: Цитирай
VERSUS Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Само да вметна, че тази практика не се увеличава, а напротив - намалява. Или поне стои на едно равнище последните години. Но, ако се загледаш в live изпълнение от 60те години почти всички са така, поради липсата на подходяща техника, предполагам. Само че тогава никой не се възпротивявал и има доста забавни изпълнения, сега се сещам за едно на Rolling Stones, където пред Джагър даже няма микрофон и той компенсира с още повече танци от обичайното Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Да преди доста време бях гледал този клип на Крийм и много се смях,защото басиста Джак Брус свиреше с китара вместо с бас,а на главата и беше закачил плюшена играчка.Клептън си личи колко му е тъпо да пее на плейбек,а барабаниста не може да уцели времената на записа много е забавно. Cream Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 (Редактирано) ^На твоя линк ми излиза публикуване на нов коментар с цитат на поста на VERSUS. А това за плейбека не винаги е по желание на изпълнителя,но понякога може би се налага.Ето една интересна ситуация по време на такова изпълнение. http://www.youtube.com/watch?v=Tal73UwEKvs Редактирано Февруари 2, 2010 от arebegai Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 П.п. Това също (не съм фен на групата, но Брус е пичага) - Ахаха е не, нереално яко, умрях от кеф Цитирай
manowar168 Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 веднъж на един наш концерт с бандата искахда да пейм на плейбек.. беше отвратително ама се измъкнахме - на саундчека нарочно се паихме че се разминаваме (аз съм дръмър и на мене м е най-лесено да се разминавам) и ония айде ше пейте лайв.. та и си пяхме лайв не на плейбек ;Д Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Това е линк към нещо друго, но със същото послание П.п. Това също (не съм фен на групата, но Брус е пичага) - Леле тук Кобейн звучи като Елуд (Дан Акройд) от Блус Брадърс!! 1 към 1 . Цитирай
Recommended Posts