TheGrandBi Публикувано Октомври 25, 2008 Публикувано Октомври 25, 2008 Здравейте и добър вечер добри хорица....... Та искам да ми дадете съвет относно някаъв Трашърски ефект до 200 лв. да препоръчате да поажете...... :Д Благодаря...за вниманието Цитирай
Slav Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 SansAmp GT2 от Nikifena - Ефектът кърти мивки ! Подходящ е не само за траш, можеш да свириш ВСИЧКО с този малък дзвер. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Подкрепям с двете ръце. Не стига, че е доста по-малко от 200 лв, ами е хубав дисторжън педал, при иначе неналичието на такива (хубави, имам предвид) на неговата цена Цитирай
TheGrandBi Отговорено Октомври 26, 2008 Автор Отговорено Октомври 26, 2008 Добре благодаря, а след като си го купя Sansamp-a как да си го настроя? Цитирай
Guest Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 ..С ушите си На долния линк има събрани от потребители доста настройки за Сансамп ГТ-2. Разгледай ги, добро начало са. http://milaa.tripod.com/SansAmpGT2/indexGT2.html Цитирай
TONY Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 на времето ползвах DOD - thrash metal сега - Washburn - bad dog - pedal of mass destruction - Scott Ian signature да го хваля няма нужда, щом е добър за китариста на Anthrax... Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 (Редактирано) ...+1 за С-ампа...освен това мнго лесно се работи с него така че едва ли ще имаш проблем с намирането на нужния звук...да не говорим че имаш и доста богата палитра от типове звучене...само не се опитвай да прекаляваш с гейна...няма да се получи желания ефект...и има да се чудиш кое не му е наред...гледай да е под 12 часа...за мен лично на Хай-Гейн мод около 10 часа ми идва оптимално...но всичко е въпрос на вкус...а още на китара и усилвател разбира се... Редактирано Октомври 27, 2008 от preIbanez Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 Подкрепям горните мнения за S-Amp! ТОНИ, наистина няма нужда да го хвалиш. Не сме тръгнали още с плакатите "Да живее цифровизацията!"... Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=46662 Цитирай
Nevermore Отговорено Октомври 28, 2008 Отговорено Октомври 28, 2008 ...+1 за С-ампа...освен това мнго лесно се работи с него така че едва ли ще имаш проблем с намирането на нужния звук...да не говорим че имаш и доста богата палитра от типове звучене...само не се опитвай да прекаляваш с гейна...няма да се получи желания ефект...и има да се чудиш кое не му е наред...гледай да е под 12 часа...за мен лично на Хай-Гейн мод около 10 часа ми идва оптимално...но всичко е въпрос на вкус...а още на китара и усилвател разбира се... И аз съм за Санс-а. Току що записах цял албум с него и съм доста доволен. За гейна абсолютно вярно на мен 10.55 - 11 ми идва перфектно. А въпросният "трашърски" ефект с какво друго ще бъде комбиниран? Цитирай
Recommended Posts