Passkalero Публикувано Август 26, 2005 Публикувано Август 26, 2005 Здравейте съфорумци! Все не остава време да сглобим не6то с моя колега,който се регистрира във форума преди 3-4дни,ама май не се е представил!Кво да го прая-скромен е! Затова позволете ми тук да ви запозная с него!Казва се Миро и е от Варна,за скромната женска част на форума само 6те спомена ,че е женен ... И така по темата ...,Mоля за внимание ,...записахме едно парче което се надявам да ви хареса Все пак ни е първи опит,така че бъдето снисходителни ...хахаха...хич да не ви пука ,критикувайте на воля Записано за по-малко от 2часа,използвахме к'вото имаме ...H&Kettner Tubeman,Musicman JP,Ketron MidJay...,във студио "Naleraq"-Illulissat-Greenland! Специални благодарности на Native! хахаха! Благодарности и на на6ия приател Данчо,по-известен във форума като visiondann за вдъхнивението! Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 Ами забравих,ама нали знаете...Gmal. Цитирай
adXok Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Paskallero, забравил си да ни кажеш лейбъла или поне заглавието на парчето с тоя твой приятел женен Миро. Лейбъл Paskallero или Миро не видях... моля поясни! Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Абе хора, казвайте по нещо все пак и за стила, та всеки да си прецени дали иска да чуе или не - аз лично нямам намерение да си губя времето с никакви жици примерно. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Абсолютно подкрепям! Аз също не искам да смъквам някакви джазове, фюжъни, регета, боса нови и прочее. С бавна интернет връзка съм и бих смъквал само Метъл. Мисля, че е добре да пуснем такова искане към модераторите в раздел "Предложения". Да изискват от постващите авторска музика да си описват нещата. Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 Направих глупоста,първо да напи6а темата ,а после да се опитам го кача в Gmail-a! Но връзката се разпадна.До няколко часа 6те е там. Който очаквa метъл да не си губи времето.Много сте мили Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Направих глупоста,първо да напи6а темата ,а после да се опитам го кача в Gmail-a! Но връзката се разпадна.До няколко часа 6те е там. Който очаквa метъл да не си губи времето.Много сте мили :green: :green: Друг път не я прави ... :wall: :wall: :wall: Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 Изпратихме пар4ето.Най-сетне Можете да го 4уете w Gmail-a.... А'ре със здраве! Баси!Не мога да разбера 6то не го виждам в inbox-a na Gmail!? Цитирай
DeathZone Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 (Редактирано) хехехее ..... името му подхожда ..... браво момчета разнообразихте още повече стилово форума .... мен ми хареса , макар че едно, две солца на клавир или пияно хич няма да са излишни .... е поне аз така мисля .... с нетърпение чакам още Редактирано Август 26, 2005 от DeathZone Цитирай
jFog Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Прицизна изработка звучи като много добър баграунд на добра песен а вокали ? Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 .... с нетърпение чакам още Ако имаме време може да качим не6то по-харт ...ама спим до много късно Цитирай
Geo Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 нещо ново за този форум.Чак ми се допи водка .Браво момчета Цитирай
Passkalero Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 нещо ново за този форум.Чак ми се допи водка .Браво момчета Благодаря! Мислех да направя не6то по-така....бързо и "спортно" ....,ама си помислих,че някой може да го приеме като "надбягване по вертикала" Моя приятел Jeremy знае от кога това парче ми се върти в главата,и ми е интересно дали 6те му хареса този вариант :think: чакам да напи6е два лафа Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 Изкефи ме, заприлича ми малко като тръпка кавъра на "You're a Mean One,Mr. Grinch" на Dweezil Zappa от Automatic албума.Но ми хареса определено леко блус/кънтри-американа/джаз инфлекцията.Яко! Владо Цитирай
Passkalero Отговорено Август 30, 2005 Автор Отговорено Август 30, 2005 Изкефи ме,заприлича ми малко като тръпка кавъра на "You're a Mean One,Mr. Grinch" на Dweezil Zappa от Automatic албума.Но ми хареса определено леко блус/кънтри-американа/джаз инфлекцията.Яко! Владо Ами,Благодаря ти Владо! Цитирай
Recommended Posts