dandilov Отговорено Октомври 28, 2008 Share Отговорено Октомври 28, 2008 YEAH! BABY! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HRS Отговорено Октомври 28, 2008 Share Отговорено Октомври 28, 2008 Това L.P. копие се е получило доста добре и като дизайн (със белите сингли и сънбърста) и като финиш доста лъска Само не успях да реазбера каква марка е. Струва ми се нещо по-ретро Успех с новите проекти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 29, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2008 Това L.P. копие се е получило доста добре и като дизайн (със белите сингли и сънбърста) и като финиш доста лъска Само не успях да реазбера каква марка е. Струва ми се нещо по-ретро Успех с новите проекти. Копието на L.P.е някькъв чешки вариант. Очаквайте снимки за изработката на един доста успешен проект.Ще отговоря на всички Ваши въпроси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Октомври 30, 2008 Share Отговорено Октомври 30, 2008 (Редактирано) ...LP-то е отлично попадение...изгледа убийствено...колко време горе долу ви отне пъкленото дело по съживяването на последната китара...и ако не е тайна какъв бе бюджета на проекта... Редактирано Октомври 30, 2008 от preIbanez Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 30, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 30, 2008 ...LP-то е отлично попадение...изгледа убийствено...колко време горе долу ви отне пъкленото дело по съживяването на последната китара...и ако не е тайна какъв бе бюджета на проекта... Около 1 месец.Като по голяма част от времето е чисто технологично.Пълно изсъхване на съответните покрития за последващи операции.За тази китара съм използвал:400g акрилна боя на стойност 48лв,полиестерен шприц кит 200g 6.50лв,200g шприц кит 5+1 7.50лв,шкурки различни видове за около 5-6лв.Всичко друго е разглобяване,шкурене,шприцване,боядисване,пастиране,полиране и сглобяване.Всичко това с много любов и търпение.С уважение RDG! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 30, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 30, 2008 Идеята за изработване на китара с добър дизайн и приличен глас,бе породена от финансовата невъзможност да си купим такава. Мека сърцевина от чамов материал,отгоре и отдолу ламинатни плоскости за твърдост и стабилизиране.До тук само еко материали с ниска себестойност. Шкурене,дялкане,облепяне Следва продължение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Октомври 31, 2008 Share Отговорено Октомври 31, 2008 ...пич...ако ти си човека на снимката...видимо изглеждаш на около 17...което значи че ако продълаваш така с китарите...след някоя друга година от теб може да излезе страшен лютиер... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2008 ...пич...ако ти си човека на снимката...видимо изглеждаш на около 17...което значи че ако продълаваш така с китарите...след някоя друга година от теб може да излезе страшен лютиер... Благодаря за комплимента!Аз съм,от онези стари лачени чанти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 31, 2008 ...пич...ако ти си човека на снимката...видимо изглеждаш на около 17...което значи че ако продълаваш така с китарите...след някоя друга година от теб може да излезе страшен лютиер... Благодаря за комплимента!Аз съм,от онези стари лачени чанти! Р.Р Този,който държи "хищникът" това е помощник майстора(синът ми). Аз съм този с фрезата,който дялка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Октомври 31, 2008 Share Отговорено Октомври 31, 2008 ЛП-то ми се чини обаче не е карвд - т.е. не е със скосени страни на челната страна на тялото, а е равна отгоре... Или погледът ме лъже и съм сложил по-слабия макро конвертор на м42-ките на носа ми Иначе изглеждат добре. Браво! Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Октомври 31, 2008 Share Отговорено Октомври 31, 2008 ...пич...ако ти си човека на снимката...видимо изглеждаш на около 17...което значи че ако продълаваш така с китарите...след някоя друга година от теб може да излезе страшен лютиер... Благодаря за комплимента!Аз съм,от онези стари лачени чанти! ...oще повече възхищение събираш от мен...браво за ентусиазма...дано и аз да си остана такъв като "порастна"...винаги съм смятал лютиерството за мания...много добро...успех... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) ЛП-то ми се чини обаче не е карвд - т.е. не е със скосени страни на челната страна на тялото, а е равна отгоре... Или погледът ме лъже и съм сложил по-слабия макро конвертор на м42-ките на носа ми Иначе изглеждат добре. Браво! Поздрави, Влад Отгоре не е равна,малко е изтумбачена. С уважениеRDG! Редактирано Ноември 1, 2008 от rdg_design Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2008 ...пич...ако ти си човека на снимката...видимо изглеждаш на около 17...което значи че ако продълаваш така с китарите...след някоя друга година от теб може да излезе страшен лютиер... Благодаря за комплимента!Аз съм,от онези стари лачени чанти! ...oще повече възхищение събираш от мен...браво за ентусиазма...дано и аз да си остана такъв като "порастна"...винаги съм смятал лютиерството за мания...много добро...успех... Ще те цитирам:Какво му трябва на човек,една блага дума!Те това те мотивира да правиш невъзможното!С уважение RDG! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2008 Това е стикер,изработен в рекламна агенция(безобразно скъп) за фон преди заливането с лак.Задължително е да се провери дали не се разтваря или стопява от лака! Заврънгулки и допълнителни декорации Следва: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdg_design Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) По едно време се появи един "Floyd Rose" и последва пълна промяна: Те това стана! КОМПЛЕКСНО:труд-250ч,само боя-80лв,шприцове,шкурки,пасти за пастиране и полиране,стикера/40/,дървен материал и др.-150лв ВАЖНО:Никога не използвайте евтини и нискокачествени материали!Подготовката и боядисването на един автомобил ми отнема по малко време,отколкото на една китара. Редактирано Ноември 1, 2008 от rdg_design Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts