Mark Avrelii Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Тя цялата е българска изглежда като нова. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 Темата се разчиства от ненужните коментари около Кремоната или Орфеят, които се появиха като офтопик. Моля, не спамете хубавата тема на човека с излишни коментари! Цитирай
rdg_design Отговорено Януари 21, 2009 Автор Отговорено Януари 21, 2009 Блг!Реагирате точно и навреме! С уважение RDG Цитирай
JOKICH Отговорено Януари 21, 2009 Отговорено Януари 21, 2009 аз пък да питам само освежаване на бас-метли дали предлагате и по-точно искам "картинка",която имам само като модел и разбира се колко ще ме погъделичкате? Поздрави,Джокич. P.S. Хвала за цялото дело,с което сте се заели,заслужава си наздравето Цитирай
rdg_design Отговорено Януари 22, 2009 Автор Отговорено Януари 22, 2009 Здравей,ако трябва да се нарисува може да се обърнеш към IVITA от форума.За сега мога да ти предложа освежаване със стикер 100лв.Пусни снимки на желанието ти,независимо от това,дали те устройва цената на услугата.За инфо,какви са модните ориентации в момента и какви са предпочитанията на клиентите. С уважение RDG Цитирай
capri Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 Виж какво намерих докато се рових из нета - може да те заинтересува http://www.dalavera.net/product/view/i/926667/c/4/kitara Цитирай
rdg_design Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 БЛГ.Имам от този модел в жълт цвят.Изработили сме модел за тунинг и работим в/у него и още два модела.Ще има снимки след като ги завършим,защото нещата постоянно търпят изменения. С уважение RDG МодЕдит: Не цитирай предишното мнение, подразбира се на кого отговаряш! Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 (Редактирано) RDG, аз като твой фен и съгражданин искам да те попитам можеш ли да ми намериш материал за къстъм маска, както и 6 броя пружини за орфейски бридж, както и стар нът (кремонски) Редактирано Февруари 23, 2009 от Viper-X Цитирай
rdg_design Отговорено Февруари 23, 2009 Автор Отговорено Февруари 23, 2009 Това е най-малкото,което мога да направя за теб! С уважение RDG Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Мерси, ако може другата седмица дай координати да се свържем, че свърших финансите днес - за седмицата, като си напазарувах части за творението ми Цитирай
Viper-X Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Мерси, би ли ми написал само ориентировачно колко пари ще ми земеш за пластмасата за маска + пружините + нът + ъ-ъ-ъ-ъ-ъ такива за колан ПП. Мене само ми трябват материалите идеята е сам да си направя китарата Мечтата ми е да стана и аз лютиер ;] Цитирай
vlex Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Страп лок-ове/бътън-и се казват "ъъъ тия за колана" Поздрави, Влад Цитирай
rdg_design Отговорено Февруари 24, 2009 Автор Отговорено Февруари 24, 2009 Нищо няма да ти струва,щом ще си ги изработиш сам.Ще те насоча какво да използваш и от къде да го закупиш. Поздрави RDG Цитирай
rdg_design Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Реализиране на един проект изцяло от български дървен материал Тяло:орех Поздрави RDG Редактирано Април 8, 2009 от rdg_design Цитирай
Recommended Posts