Baby Thomas Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 16, 2008 Така губиш блендите, които се постигат с различно намален волюм... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Ноември 16, 2008 Share Отговорено Ноември 16, 2008 Не само! Супер много неща губя и ще ги сменя с логаритмични, много много ме дразнят... но наистина става трика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 16, 2008 Може и да става, не съм пробвал. Ето едно късо семпълче от мен. Скречовете са ДОСТА трудни и искат бая практис явно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Ноември 17, 2008 Share Отговорено Ноември 17, 2008 То така може да се общува с публиката по морзовия код!Стига да е достатъчно интелигентна. Как ли би звучало на морза "Хайде, ръцете горе!!!" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Ноември 17, 2008 Share Отговорено Ноември 17, 2008 (Редактирано) Ето го и моя. В началото първо бавно увеличавам и намалявам звука от 0 до 10 (тъй като не е разграфено, не знам дали китарата ми не стига до 11) и след това идва и истината Както можете да чуете, в самото начало има супер рязък скок и после почти нищо не се добавя http://media.putfile.com/Fenix---Killswitch-Engaged Редактирано Ноември 17, 2008 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Ноември 18, 2008 Share Отговорено Ноември 18, 2008 Хахааа, вярно! Ем..аз от край време им разправям на хората, че металските китари, особено тия дето са само с един адаптер и без потенциометър за tone control трябва вместо volume да имат on-off копче Това в кръга на шегата де, но при теб наистина се е случило някво яко нещо, погледнато от тази гледна точка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tomcat Отговорено Ноември 20, 2008 Share Отговорено Ноември 20, 2008 Как ли би звучало на морза "Хайде, ръцете горе!!!" ..../.-/.---/-.././/.-./-..-/-.-././-/.//--./---/.-././// Ето така ще изглежда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 20, 2008 Share Отговорено Ноември 20, 2008 Само да вметна, че на ЛП-то ключето не е необходимо да прещраква. В момента на леко побутване на ключето, пластините са се отлепили. Това е удобно, понеже позволява по-висока скорост и почти никаква амортизация на ключето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Ноември 20, 2008 Share Отговорено Ноември 20, 2008 Логичното умозаключение от поста ти , Евто, е че можем да си сложим бутон който при натискане да "гаси" сигнала.Би било дота по-бързо и не би се износвал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 20, 2008 Share Отговорено Ноември 20, 2008 ДА, може да се ползва копче, ако има място, където да се сложи. Дори може да се направи така, че копчето да е на вакуумна поставка и да може да се откача от китарата, когато не се ползва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 20, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 20, 2008 Еми аз изрично споменах, че търсех метод с възможно най-малко интервенции, което не включва махане/слагане на нещо си, още повече правене на нови дупки. Да, може само да се отлепя, аз така правя, защото иначе не е оптимално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Ноември 20, 2008 Share Отговорено Ноември 20, 2008 ^Ти търиш такъв метод....но друг, четящ темата ти, може и да предпочете по-инвазивен метод, така че никога не е излишно да се коментират варианти! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 21, 2008 Share Отговорено Ноември 21, 2008 Море, аз съм набил 'баси шалтера за 3степенен ключ и леко ми зор ама с повече блъскане става. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Ноември 21, 2008 Share Отговорено Ноември 21, 2008 Хрумна ми една идея Слагаме една рид ампула в кухината за електрониката така че да е максимално далеч от адаптерите, но в същото време да е близко до "повърхността" / предната част на китарата (не знам как точно да се изразя). И после с един магнит (опакован в нещо меко разбира се) можем да правим яко скречове - не само като доближаваме магните до китарата, но и като го движим по повърхността (все едно че свирим с перо, но от лакът). Може и да е неприложима, но си е идея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 21, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 21, 2008 liquid_death, аз другите варианти съм ги писал в първия пост, а и тях ги има на хиляда места в нета. niki123bg,Трябва да го патентоваш и да направите едно договорче с Фена... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts