Jump to content
Българският форум за музиканти

Three Years Later


Recommended Posts

Честити ми три години членуване в този прекасен , на места странен , но полезен форум :thumbs_up:

За тези три години мога да се 'похваля' , че съм досадил на много хора , много хора ме знаят с лошо , както и много хора за тяхно щастие не ме знаят . За което не съжалявам . Но днес е прекрасен ден да си излея всичкото което не съм написал досега .

 

Първо нека мина през задължителната форма :

1)nickname: Lord of Darkness (първо като че ли беше RockMan2005 , след това май като мина '05та стана на RockMan ... и оттогава сегашното)

2)Възраст: 16

3)Образование: все още ученик , уча в МГ-Варна , колкото мога :D

4)Вашият инструмент/и: Много обичам да свиря на барабани , но мога много малко :D Шегувам се ... свиря основно на китара и пиано , баса е екстрата , а останалите инструменти - нереализирани мечти (като цигулката , флейтата и ксилофона)

5)Предпочитан музикален стил: Хм ... рок , метъл , хард-рок , хеви-метъл ... другите са подробности

6)Вашият вдъхновител: клишето "Заобикалящият ме свят"

7)Досегашни (не)реализирани проекти: много , прекалено много за да се изброят

8)Странични интереси: компютри , графика и малко електроника

9)В кратце(или с две думи за вас самите): Read What's comming next ...

 

The early years...

В първата година колко много простии съм казал ... някои мисля , че бих ги казал и сега :D Но просто е много смешно да си влезеш в профила , оттам във "Всички теми на потребителя" и на последната страница . Страхотно е как все още харесвам да поствам подобни простотии . (Вече можеш да затвориш тази страница и да минеш на следващата тема съвсем спокойно) .

 

After that ...

видях как форума стана по-наблъскан с информация , по-забавен , по-интересен ... но и доста по-пристрастяващ . Ако ти трябва информация - питаш тук . Гугъл сякаш вече не е същия приоритет в интернет търсенето за БГ музиканта . Както и за мен , като псевдомузикант :)

 

Шопинг ...

Успях да си купя какво ли не от хора тук . В началото беше странно да си купя синтезатор и да ми дойде по пощата . Но се оказа , че не е никакъв проблем . След това какво ли още не ... Продадох и някои неща . Също така (тъй като много интересно стана в раздел "рейтинг") реших да кажа какви проблеми съм имал дотук с тоя интернет-пипъл-шопинг .

 

Issue Number One - assoass и виртуализера му . Съжалявам , че не го купих при вида на снимките . Следващия път ще знам да питам първо за тях (всъщност да питам наистина ли така изглежда или просто му е кофти ден) и тогава ...

 

Issue Number Two - ааrab бих желал да обясни защо толкова много ме псува и защо смята , че да не му отговоря 'защо е така' с 'щото така' е скатавка ... окей ;)

 

Issue Number Three - NoSoul ... последното и много 'забавно' . За хората , които не са свикнали все още , че в света не всичко зависи само от теб и колкото и да си организирал добре нещата , винаги има още някой ... В моя случай това е моят брат . Той държи повечето от техниката , както и парите за купуването й => каквото и да искам да купя , каквото и да искам да продам , всичко става един-два дена по-криво . Това , че никой на мен лично не ми каза , че ефектите два дни по-рано са взети от ръката на брат ми , не означава , че не бих уведомил всички желаещи да ги купят лично .

 

Олекна ми малко ... Приятна вечер на всички . Тъй като към днешна дата се стремя да не флуудя и спамя , всяко лично обяснение за това 'защо такива ги правя' ще го пиша тук .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, Диляне,

Радвам се на инициативата ти да се изкажеш за себе си. Ти си тук от три години, а аз - от три месеца.

Драго ми е да те "посрещна официално" с "Добре дошъл".... :thumbs_up::thumbs_up::)

(Кажи ми да се гръмна...)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че споделянето на добрини и злини , които си видял във форума те карат да се чустваш добре :thumbs_up: .

Само бих искал да вметна, че без да искам да те да засегна по какъвто и да е начин, просто споделям, че въобще не знам за какво говориш и споменатите от теб случаи с различни ефекти вероятно са напълно неизвестни на 99,99 % от потребителите и ако имаш някакви неразрешени спорове с някой, може би би било по добре да поработиш на ниво персонална кореспонденция.

 

Също мисля,че не е нужно да обясняваш защо правиш различни неща и за в бъдеще. Не дължиш обяснение на никого , освен на модераторите евентуално :thumbs_up: и то само ако ти харесва форума разбира се.

 

 

п.п. Доколкото разбрах от твоя пост ( без да съм сигурен) имаш проблеми с брат ти, който има собствени инициативи с продажбите понякога. Може би това би трябвало да те наведе над мисълта , да не продаваш само неща, които са лично твои.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.