RonCarter Публикувано Август 22, 2005 Публикувано Август 22, 2005 Мисля че трябва да има задължително раздел за духови инструменти. Това че не вали от тръбачи във този форум е достатъчно показателно. Просто някой свирещ на духов инструмент, като влезе и не намери ама абсолютно нищо което би го заинтригувало относно инструмента му, естествено че не би влязъл повече във форума. Мисля че този въпрос е важен за да няма пренебрегнати - все пак форума е за музиканти, а не за точно определен тип музиканти. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Съгласен. Духовите инструменти особено сакса, тропмета, обоя поне за мен притежават невероятна магия и ако има повече такива хора тук ще добре да научим по нещо от тях. Цитирай
Fenix Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Съгласен. Духовите инструменти особено сакса, тропмета, обоя поне за мен притежават невероятна магия и ако има повече такива хора тук ще добре да научим по нещо от тях. Има един човек който свири на обой и един двама гайдари. Ако не се лъжа и тромпетисти имаше. Според мен разделът ще е мъртъв. Ако дойдат повече хора, си е направо наложително, но засега не мисля, че ще има много смисъл. Ако имат желание ще си отворят една тема в Говорилнята, примерно "има ли тука духачи във форума? " (имаше такава тема) и тогава ще се отвори раздел... Цитирай
VOSTOK Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Аз навремето със свещ търсих тромпетист/ка, ако не вярвате, вижте най-първите обяви, да видите как никой не ми отговори :read: Цитирай
musicman Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 Ако се съберат 5 човека, които свирят на такива инструменти и се аргументират защо им е такъв форим - веднага им го отварям. Системата "дай да направим един такъв раздел за да може като дойдат еди кои си да имат какво да правят" не ме кефи. Нека хората, които свирят на духови инструменти пъро да попишат малко във раздел "Други инструменти" и тогава ще помислим по въпроса Цитирай
RonCarter Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 Ако се съберат 5 човека, които свирят на такива инструменти и се аргументират защо им е такъв форим - веднага им го отварям.Системата "дай да направим един такъв раздел за да може като дойдат еди кои си да имат какво да правят" не ме кефи. Нека хората, които свирят на духови инструменти пъро да попишат малко във раздел "Други инструменти" и тогава ще помислим по въпроса Струва ми се разумно. Дано да се намерят достатъчно хора. ТРЪБАЧИ ОТ ВСИЧКИ ФОРУМИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ Цитирай
Recommended Posts